Mergi la conţinutul principal

Emilia Meiroşu şi Nicu Niţă şi-au luat rămas bun de la colegii din CJ Brăila

• în calitate de viitori parlamentari, cei doi consilieri judeţeni ai PSD au ţinut un scurt discurs fiecare, ieri, la finalul unei şedinţe extraordinare a CJ Brăila • Emilia Meiroşu şi Nicu Niţă au luat cuvântul la cererea expresă a consilierului judeţean independent Marian Căpăţînă, care a ţinut să îl felicite şi pe liberalul Florin Cîrligea pentru participarea la alegerile Parlamentare, deşi acesta a absentat de la şedinţă

 

Consilierii judeţeni PSD Emilia Meiroşu şi Nicu Niţă şi-au luat rămas bun, ieri, de la colegii din CJ Brăila cu promisiunea că vor sprijini toate proiectele legate de judeţul nostru în Camera Deputaţilor. Invitaţia de a rosti un scurt discurs fiecare a venit din partea consilierului judeţean independent, Marian Căpăţînă,  la închiderea şedinţei extraordinare ce a avut loc în sala 404 a Palatului Administrativ. Acesta chiar a insistat să îl felicite şi pe liberalul Florin Cîrligea pentru participarea la alegerile Parlamentare pentru un fotoliu de senator, deşi PNL-istul nu se afla în sală.

„Domnule preşedinte, stimaţi colegi, aş dori să îi felicit pe cei care au candidat şi pe cei care au obţinut rezultate deosebite pe 11 decembrie la alegeri. Pentru domnul Cîrligea, pe care îl consider un om de foarte bună calitate, un om deosebit, doresc din tot sufletul să continue ceea ce a început domnia sa. Nu ştim dacă la următoarea şedinţă ordinară o să mai avem colegii printre noi, s-ar putea să fie prinşi cu treburi. Aş dori să «smulgem» două vorbe de la fiecare”, a declarat Căpăţînă.

Răspunzând invitaţiei lansate de medicul veterinar, Emilia Meiroşu şi-a manifestat mulţumirea vizavi de activitatea desfăşurată în postura de consilier judeţean, afirmând că în ultimii ani, CJ Brăila a reuşit să schimbe aspectul multor comune brăilene.

„Stimaţi colegi, vă mulţumesc pentru dialogul pe care am reuşit să îl purtăm în decursul a 8 ani şi câteva luni de când sunt în acest Consiliu Judeţean. Mulţumesc atât colegilor mei de echipă, cât şi colegilor din CJ de la celelalte partide. Împreună, zic eu, că am reuşit dincolo de anumite opinii divergente să realizăm lucruri frumoase şi importante pentru acest judeţ. Aceste parteneriate pe care noi le-am creat la nivelul comunelor, între acestea şi CJ Brăila au dat roade şi fiecare dintre noi poate recunoaşte că viaţa în comune s-a schimbat. Şi este meritul tuturor celor care am fost în acest Consiliu Judeţean. Mulţumesc în primul rând colegilor mei care s-au implicat şi în această campanie electorală. Am simţit că suntem o echipă deosebită cu oameni de valoare şi de mare caracter. Vă mulţumesc şi public. V-am mulţumit fiecăruia în parte. Vă promit că voi face şi voi fi la fel un om de bun simţ şi de caracter. Voi asculta toate propunerile care vor veni din partea brăilenilor, ale celor aproape mie şi celor de la celelalte partide. Sunt un om de echilibru totuşi”, a declarat Meiroşu.

 

Niţă promite că va sprijini proiectele colegilor din CJ în Parlament

Răcit, Nicu Niţă şi-a început discursul prin a-şi cere scuze în privinţa faptului că nu poate vorbi prea tare din cauza problemelor de sănătate. Chiar şi aşa, PSD-istul a făcut un sumar al campaniei electorale şi le-a promis consilierilor judeţeni că le va sprijini proiectele în Parlament, în cazul în care le va considera oportune pentru cetăţeni.

„Eu le mulţumesc la toţi colegii cu care am lucrat timp de aproape două mandate. Am avut o colaborare foarte bună, indiferent că a fost opoziţie, că au mai fost discuţii sau contraziceri. Dar la mine, în echipa de la Transporturi - Mediu, niciodată nu a fost vreun proiect care n-a trecut. Eu vă mulţumesc foarte mult! Să ştiţi că sunt acelaşi om pe care îl cunoaşteţi de atâta timp. Nu am să vă dezamăgesc. Noi am avut o campanie destul de curată. Nu am jignit pe nimeni, aşa cum au făcut-o adversarii. Datorită acestui fapt s-au văzut şi rezultatele noastre. Nu am câştigat din jigniri, ameninţări şi tot felul de caracterizări la fiecare candidat în parte. Şi rezultatele noastre s-au văzut faţă de cele ale adversarilor. Eu vă mulţumesc şi să ştiţi că orice proiect cu care veniţi în ajutorul cetăţeanului, o să îl susţin şi să mergem mai departe în Camera Deputaţilor sau în Senat”, a afirmat Niţă.

Reamintim că, atât Mihai Tudose (primul pe lista PSD Brăila la Camera Deputaţilor), cât şi Nicu Niţă, Emilia Meiroşu şi senatorul Ion Rotaru, au obţinut mandate pline în urma scorului zdrobitor al partidului acestora în judeţul nostru, la alegerile Parlamentare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro