Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eliminarea restrictiilor impuse muncitorilor romani, in atentia SZDSZ

Partidul SZDSZ care face parte din coalitia guvernamentala din Ungaria va propune Guvernului sa elimine, in 2008, toate restrictiile impuse pe piata muncii pentru romani si bulgari, a declarat ieri presedintele acestei formatiuni, citat de MTI.
Avind in vedere ca Ungaria le-a cerut statelor membre ale Uniunii Europene sa isi deschida complet piata muncii pentru cetatenii ungari, este logic ca si Ungaria ar trebui sa faca acelasi lucru, a afirmat Janos Koka.
Perioada care a trecut de la inceputul anului, cind Romania si Bulgaria au aderat la Uniunea Europeana, a aratat ca prezenta muncitorilor din aceste tari pe piata ungara a muncii nu a cauzat probleme, a adaugat Koka.
In Ungaria exista somaj, dar in acelasi timp se inregistreaza si o lipsa de forta de lucru in anumite domenii, a mai spus liderul liberal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii