Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Dan Asandei s-au inecat in mare

Perioada de tatonare s-a prelungit foarte mult si, pentru faptul ca nici una dintre cele doua formatii nu a vrut sa riste, ocaziile de poarta au intirziat sa apara.
Cu toate ca Viitorul parea a fi echipa care insista mai mult in atac, gazdele au fost cele care au deschis scorul. Radoi a plecat de la mijlocul terenului intr-o cursa solitara, a trecut si de Paduraru dupa care a centrat la marginea careului de 6 metri si Ferenti a reluat cu capul, plasat, pe linga Stoica.
In faza imediat urmatoare, oaspetii ar fi putut restabili egalitatea, numai ca Moroianu a reluat cu capul la doar o palma de transversala portii adverse, dupa o centrare foarte buna a lui Baicu.
La doua minute de la deschiderea scorului, Aurora a beneficiat de o lovitura libera de la 30 de metri, oaspetii nu au facut zid si coautorul primului gol, Radoi a sutat direct pe poarta reusind sa urce scorul la 2-0, insa cu largul concurs al Stoica.
Formatia din Insuratei a fost la un pas de a reduce din diferenta cu doua minute inainte de finalul primei reprize, dar Bratosin a preferat sa suteze la poarta dintr-un unghi dificil in loc sa paseze la unul dintre cei doi colegi ai sai din avanposturi, mult mai bine plasati.

Coman a marcat unicul gol al oaspetilor

In repriza a doua Viitorul s-a masat cu tot efectivul in jumatatea adversa si in minutul 65, dupa un corner executat de Bratosin, Coman a redus din diferenta si astfel sperantele oaspetilor renasteau.
Elevii lui Dan Asandei s-au intrecut insa in ratari. In minutul 72, Vicol a sutat din cadere, de la 6 metri, dar mingea a ocolit de putin tinta, iar doua minute mai tirziu a fost rindul lui Bratosin sa-l puna la incercare pe portarul gazdelor.
Oaspetii au mai ratat doua sanse de a restabili egalitatea prin Moroianu (min. 80) si Musat (min. 82), astfel ca Aurora Mangalia a reusit sa obtina o victorie destul de pretioasa care o indeparteaza pentru moment de zona nisipurilor miscatoare.
"Ne-am creat foarte multe ocazii si de aceasta data, dar din pacate se pare ca in acest meci, la fel ca si in marea majoritate a celorlalte partide din acest retur, atacantii nostri le-au tratat cu mult prea multa usurinta. Tinind cont de raportul ocaziilor, puteam obtine lejer un rezultat de egalitate", a declarat Paul Alexandru, presedintele formatiei din Insuratei.

Viitorul Insuratei: Stoica - Paduraru (min. 70: Vicol), Musat, Moroianu, Bogdan (min. 70: Clim) - Baicu, Vioreanu, Muha, Bratosin - Dobre (min. 46: Coman), Stoian (min. 72: Anghelina).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii