Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Dan Asandei au obtinut o victorie clara in etapa inaugurala a returului

Cu toate ca parea un meci foarte dificil pentru oaspeti, prin prisma faptului ca Politehnica era o formatie avida de puncte si nu-si putea permite nici un pas gresit, mai ales ca evolua pe teren propriu, CS Viitorul si-a usurat sarcina deoarece a reusit sa marcheze la capatul primului sfert de ora. Anghelina a sutat puternic de la marginea careului, portarul gazdelor a respins in fata si Vioreanu, pe faza, a inscris ca la antrenament.
Dupa marcarea golului elevii lui Dan Asandei au ratat trei ocazii de majorare a scorului. Vicol a sutat in bara, Stanciu nu a gasit spatiul portii din apropierea careului mic, iar Anghelina, cu un voleu, i-a incercat vigilenta portarului Politehnicii numai ca acesta a anticipat traiectoria si a impiedicat majorarea scorului.
Totusi formatia din Insuratei a reusit sa se desprinda la doua goluri in minutul 29, prin Baicu, dupa o actiune personala si o centrare impecabila a lui Mihaita Stoian.
In prima repriza, Politehnica a incercat sa treaca peste faza de constructie aruncind nenumarate mingi in careul oaspetilor insa portarul Craiescu si colegii din defensiva au avut o prestatie foarte buna si au inlaturat toate pericolele. Gazdele au beneficiat de o singura lovitura libera periculoasa, in minutul 28, ramasa insa fara rezultat pe tabela de marcaj.

In 6 minute, Bratosin a perforat de doua ori poarta Politehnicii

In partea a doua a intilnirii Dan Asandei a putut sa-i introduca in teren si pe intirziatii Bratosin, Nicolae si Clim, plecati spre Bucuresti cu o alta masina decit cea in care s-a aflat restul lotului.
Astfel ca partea a doua a intilnirii a fost tot la discretia echipei vizitatoare. In minutul 52, Anghelina a ramas singur cu portarul advers dar nu a reusit sa-l pacaleasca, cum de altfel nici Stanciu nu a putut sa o faca in faza imediat urmatoare.
La trei minute dupa intrarea in teren, Bratosin l-a vazut iesit din poarta pe portarul Politehnicii si trimis un lob perfect, majorind scorul, min. 72: 0-3.
Sase minute mai tirziu, in urma unei actiuni colective, mingea a ajuns din nou la Bratosin, iar sutul puternic al acestuia, de la sase metri, a fost deviat de catre unul dintre aparatorii gazdelor in propria poarta.
Inca de la jumatatea partii secunde, Politehnica a mizat totul pe cartea atacului, insa CS Viitorul a demonstrat ca este o formatie bine pusa la punct cu arma contraatacului. Pe linga cele doua goluri marcate in aceasta repriza, pe finalul partidei, oaspetii au mai ratat de doua ori, prima data prin juniorul Paduraru care, dupa ce a driblat trei jucatori in marginea careului nu a mai avut forta necesara de a-l invinge pe portarul gazdelor si apoi prin Anghelina.
"Ne asteptam la o replica mult mai viguroasa din partea Politehnicii, tinind seama de faptul ca in ultima zi de transferari formatia bucuresteana a incorporat nu mai putin de 15 jucatori. Noi insa ne-am facut meciul usor pentru ca am marcat repede si nici tonusul echipei nu a scazut, reusind sa plecam la cabine cu un avantaj de doua goluri. Am obtinut o victorie de moral si speram ca parcursul nostru sa fie la fel de bun in continuare", a declarat Paul Alexandru, presedintele CS Viitorul.

CS VIItorul: Craiescu - Paduraru, Musat (min. 73: Nicolae), Paraschiv, Bogdan - Baicu (min. 76 Clim), Vioreanu, Stanciu, Anghelina - Vicol (min. 73: Dima), Stoian (min. 69: Bratosin).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii