Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii Liceului "M. Sebastian" au curatat plaja neamenajata de la Lacu Sarat

Ieri, 20 de elevi de la Liceul "Mihail Sebastian" au curatat gunoaiele de pe plaja neamenajata de la Lacu Sarat si au instalat pancarde avertizoare, prin care brailenii sint informati ca vor putea fi amendati pentru faptul ca arunca gunoaiele la intimplare. Sub egida "Lacu-Sarat - un ecosistem sanatos pentru o dezvoltare durabila", manifestarea de ieri face parte dintr-un proiect Comenius.
Principalele scopuri ale actiunilor desfasurate in cadrul proiectului sint intelegerea fenomenelor care se desfasoara in cadrul ecosistemului, gasirea unor metode de protectie a Lacului Sarat si popularizarea concluziilor. "Proiectul a fost demarat in toamna anului trecut si au fost implicati 40 de voluntari, elevi ai liceului. Jumatate dintre ei au participat la campania de ecologizare de ieri, elevii colectind deseuri de pe plaja neamenajata si amplasind panouri. Informatiile de care am avut nevoie ne-au fost puse la dispozitie de Garda de Mediu si Agentia de Protectie a Mediului Braila. De asemenea, panourile au fost realizate cu sprijinul Petrom Service, iar societatea Marex ne-a asigurat transportul si masa voluntarilor. Cu acest proiect vom participa la un concurs care se desfasoara la nivel national", a precizat Camelia Costea, coordonatorul proiectului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii