Ei au prezentat în concurs cu 12 ouă încondeiate - modele diferite, caracteristice zonei noastre, dar şi stilului personal de lucru. Au avut pregătite din timp cinci ouă albe pentru încondeiat. Timp de 120 de minute, ei au încondeiat cât mai mult din ouăle pregătite, alegându-şi modelul şi tehnica de lucru după cinci din cele 12 ouă prezentate în concurs. Au fost luate în considerare: respectarea tradiţiei şi tehnicii de lucru, gradul de dificultate al modelului ales, calitatea execuţiei, ornamentica folosită, cromatica, prezentarea standului, a costumului popular şi a celor 12 ouă înscrise în concurs.
Comentarii
Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.