Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii din municipiu si judet vor fi angrenati in competitii de handbal, baschet, volei, handbal

Saptamina aceasta, si in cea care urmeaza, se vor desfasura o serie de activitati sportive organizate de ONG-ul "Iubitorii sportului brailean" si finantate prin intermediul programului "Sportul pentru toti de catre Consiliul Judetean si Primaria Braila.
"Obiectivul acestor actiuni il reprezinta promovarea valentelor sportului de performanta in rindul elevilor si formarea deprinderilor de miscare organizata, totodata se mai doreste depistarea de copii talentati pentru anumite discipline sportive de performanta" a tinut sa precizeze Vasile Puiu, coordonatorul tuturor actiunilor.
"Cupa de iarna", cum au denumit organizatorii aceasta suita de manifestari sportive, jocuri de echipa si individuale, se va derula incepind de astazi, dupa cum urmeaza.
In aceasta saptamina, in sala de sport a Gr. Sc. Anghel Saligny, va avea loc un turneu de handbal feminin la care vor participa echipe de la liceele din municipiu si judet. Responsabil din partea Inspectoratului Scolar Judetean este Doru Gheorghita, iar din partea ONG-ului, Cristian Preda.
Concomitent, la sala Liceului "Nicolae Iorga" se va desfasura un turneu de baschet.
Din programul actiunilor din aceasta saptamina figureaza si o gala de box, care se va derula la sala CSM-ului, competitie de care va raspunde directoarea Tinca Amza.
La aceasta gala vor participa pugilisti de la CSM Braila, Viziru si Ianca.
Simbata, in jurul orei 13.30, vor avea loc festivitatile de premiere.
In week-end-ul urmator sint programate alte trei competitii, "Cupa de Iarna" la volei masculin, la atletism si la fotbal. Primele doua se vor desfasura la sala CSM-ului, iar responsabile sint profesoarele Nicoleta Bujor si Sica Lazar, iar de cea de a treia se va ocupa Adrian Baldovin.
Suma totala a premiilor este de 90 000 Ron. Echipele si sportivii de pe primele trei locuri vor primi premii in echipament sportiv si dulciuri. Vor fi premiate si restul echipelor cu mingi de volei, fotbal, handbal
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii