Mergi la conţinutul principal

Elevii de la Vădeni au expus la Bilbioteca Județeană

* organizatorii evenimentului sunt profesorii Steluța Perianu, Dorina Budău și Tudora Gheorghe, precum și Valentina Chiriac, șef birou la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" * expoziția va fi deschisă publicului până la finele lunii ianuarie

 

Sub genericul "Iarna, bucuria copiilor", de Crăciun, a fost vernisată expoziția de desene și obiecte tematice realizate de copiii de la Vădeni, găzduită de Secția Împrumut pentru Adulți a Bibliotecii Județene "Panait Istrati" Brăila.

"A devenit o tradiție ca, odată cu sosirea iernii, elevii Școlii Gimnaziale din comuna Vădeni să realizeze lucrări prin care să-și exprime bucuria și dragostea față de acest anotimp plin de sărbători minunate. Expoziția a primit, deja, grupuri de vizitatori de la Liceul de Artă "Hariclea Darclee" și de la D-Strict Dance Studio, putând fi vizitată până la sfârșitul lunii ianuarie 2022, la parterul Secției Împrumut pentru Adulți. Urăm tuturor elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor Sărbători fericite și La mulți ani!", a spus Valentina Chiriac, șef Birou la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila - gazda expoziției.

Organizatori ai evenimentului sunt: profesorii Steluța Perianu, Dorina Budău și Tudora Gheorghe, precum și bibliotecarul Valentina Chiriac - BJPI.

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila a mai fost colindată de Grupul artistic "Nino Nino", coordonat de scriitorul brăilean Lică Barbu, precum și de Grupul vocal folcloric "Chiralina", condus de Maria Radu. Membrii celor două grupuri de colindători au vizitat, de asemenea, expoziția "Iarna, bucuria copiilor".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro