Mergi la conţinutul principal

Elevii chiulangii, în atenţia poliţiştilor de proximitate

În ziua de 16 ianuarie, poliţiştii de la Biroul Proximitate au desfăşurat activităţi specifice pentru combaterea faptelor comise cu violenţă în zona unităţilor de învăţământ din municipiu, precum şi pentru identificarea elevilor care absentează de la cursurile şcolare.
Poliţiştii au mai verificat 4 paznici care efectuau serviciul la şcoli şi au dialogat cu elevii aflaţi în pauză, cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile. Poliţiştii au verificat 6 unităţi comerciale din zonele învecinate unităţilor şcolare, fără a fi constatate probleme deosebite.
"Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au depistat 4 elevi care absentau nemotivat de la cursuri, sens în care s-a luat legătura cu reprezentanţii legali ai acestora pentru remedierea situaţiei constatate. Au fost atenţionaţi 7 elevi cu privire la modul de comportare şi au fost întocmite 4 informări scrise către unităţile şcolare, pentru luarea măsurilor conforme cu regulamentele interioare, pentru prevenirea acestor abateri disciplinare", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Indivizii care s-au apucat să facă scandal în apropierea şcolilor s-au ales cu amenzi. Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 400 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro