Mergi la conţinutul principal

Elevii Școlii „Vespasian Lungu” expun în foaierul Casei Tineretului

* expoziția de grafică și pictură este organizată cu ocazia Concertului Cameral dedicat Zilei Culturii Naționale susținut sâmbătă, 14 ianuarie, de Filarmonica „Lyra - George Cavadia” Brăila * elevii care expun sunt de la clasele prof. Nela Constantinescu și exp. Cristian Radu

 

 

 

 

Foaierul Casei Tineretului de pe Calea Călărașilor găzduiește, începând de astăzi, 14 ianuarie, expoziția de grafică și pictură a elevilor de la clasele prof. Nela Constantinescu și exp. Cristian Radu, de la Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu”  Brăila. Expoziția a fost organizată cu prilejul desfășurării Concertului Cameral dedicat Zilei Culturii Naționale (15 inuarie) și aniversării a 173 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, susţinut de Filarmonica „Lyra - George Cavadia” Brăila.

Reamintim că sâmbătă, 14 ianuarie 2023, de la ora 18.30, pe scena Casei Tineretului din municipiul Brăila, are loc Concertul Cameral dedicat Zilei Culturii Naționale, organizat de Filarmonica „Lyra - George Cavadia”. Vor susține recitaluri: soprana Silvia Alice-Niță, baritonul Constantin Lupu, violoncelista Tereza Gânju, pianista Ludmila Calalb, precum și Cvintetul Filarmonicii „Lyra - George Cavadia”.

Totodată, vor fi interpretate lucrări din creația compozitorilor Ciprian Porumbescu, Constantin Dimitrescu, Mircea Chiriac, Constantin C. Nottara, Nicolae Bretan, Vasile Zagorschi, David Gherșfeld, iar evenimentul cultural-artistic va fi prezentat de prof. Marilena Niculescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro