Mergi la conţinutul principal

Elevi chiulangii, şoferi certaţi cu legea. Peste 200 de brăileni legitimaţi în weekend

• vineri şi sâmbătă, poliţiştii şi jandarmii brăileni au oprit în trafic peste 170 autovehicule şi au dat peste 100 de amenzi • totodată, oamenii legii au surprins nouă elevi care chiuleau de la ore

 

Razii de amploare în weekend-ul trecut.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, în zilele de vineri şi sâmbătă, 13 şi 14 aprilie 2018, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au verificat 31 de societăţi comerciale, au legitimat 233 de persoane şi au oprit în trafic 172 de autovehicule, 30 de şoferi fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Pe parcursul celor două zile de razii, oamenii legii au constatat 111 contravenţii pentru care au dat amenzi de peste 28.000 lei.

„Dintre amenzile aplicate, 70 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 24 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 12 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor”, precizează surse din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.

În altă ordine de idei, în ziua de vineri, 13 aprilie 2018, poliţişti din cadrul Biroului Proximitate - Poliţia Municipiului Brăila au depistat într-un cafe-bar nouă elevi care absentau nejustificat de la orele de curs. Conducerea unităţilor de învăţământ la care sunt înmatriculaţi elevii chiulangii a fost informată în legătură cu situaţia constatată.

Oamenii legii continuă acţiunile de control efectuate în special în zona şcolilor, pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro