Mergi la conţinutul principal

Elev trimis in judecata pentru tilharie

Procurorul Ciprian Butnaru, de la Parchetul Judetean Braila, a dispus trimiterea in judecata a minorului Mihaita D., 17 ani, elev al Scolii Generale nr. 5, pentru comiterea infractiunii de tilharie. Inculpatul l-a acostat pe strada pe un elev dintr-a IX-a, de la Grupul Scolar "Grigore Moisil", si i-a sustras telefonul mobil performant, amenintindu-l totodata cu bataia. Bunul sustras, in valoare de 10,5 milioane de lei, n-a mai putut fi recuperat.
Agresiunea s-a petrecut in ziua de 10 octombrie 2005. Minorul Costel Leonard R. se intorcea de la scoala impreuna cu o colega, cind a fost acostat de inculpatul Mihaita D., undeva in zona Maternitatii. Agresorul a vazut ca Leonard are un telefon mobil in buzunar, motiv pentru care i l-a cerut, amenintindu-l, totodata, cu bataia. De frica, acesta s-a conformat, oferindu-i "pe tava" infractorului, telefonul Nokia 6600, apreciat la 10.499.000 de lei. A doua zi, copilul tilharit s-a adresat Politiei, insa bunul sustras n-a mai putut fi recuperat, intrucit autorul nemerniciei il vinduse unui necunoscut, cu 2 milioane de lei. Leonard si colega lui l-au recunoscut pe Mihaita D. dintr-un album foto pus la dispozitie de Politie. Totodata, acuzarea precizeaza ca inculpatul a recunoscut savirsirea agresiunii din octombrie 2005, motivindu-si gestul prin aceea ca "avea nevoie de bani".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu