Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elev recidivist de la Grupul Scolar "C-tin Brancoveanu", judecat pentru port ilegal de cutit

Condamnat, in 2005, la un an de inchisoare cu suspendare conditionata, Ion Macovei, in virsta de 19 ani, elev in clasa a XI-a la Grupul Scolar "C-tin Brancoveanu" din Braila, a fost trimis in judecata, pentru port ilegal de arma alba. Originar din orasul Ianca, inculpatul l-a lovit cu briceagul pe un tinar, in timpul unei incaierari, pentru un gest considerat indecent: respectivul ii imbratisase prietena.
Incidentul s-a petrecut in ziua de 16 februarie 2006, pe peronul Garii CFR Ianca. Ion Macovei facea naveta la Braila, ca sa poata merge la liceu. Impreuna cu el, se mai aflau prietena sa, Florentina, partea vatamata Jenel C. si Radita M., din aceeasi localitate. In timp ce asteptau trenul, la un moment dat, Jenel a imbratisat-o pe prietena elevului recidivist. Considerind gestul ca fiind unul indecent, Macovei s-a luat la harta cu amicul sau, de la injuraturi ajungindu-se destul de repede la imbrinceli. In timpul altercatiei, precizeaza anchetatorii, Jenel a reusit sa-l imobilizeze pe inculpat. Ca sa scape din strinsoare, acesta a scos un briceag si l-a lovit pe rival in coapsa piciorului sting, sfisiindu-i, totodata, blugii cu care era imbracat. Intre timp, a sosit trenul, si tinerii au urcat in vagoane separate. Intre statiile Ianca si Urleasca, agresorul a aruncat briceagul, din mers, ca sa nu i-l gaseasca politia. Ulterior, partea vatamata si-a retras plingerea, astfel ca Ion Macovei a fost cercetat si deferit instantei de judecata numai pentru port ilegal de cutit. Judecatoria Braila urmeaza sa se pronunte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii