Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elev de la "Murgoci" premiat la Festivalul de Teatru "Mihai Mihail"

La sfirsitul lunii aprilie, la Galati s-a desfasurat prima editie a Festivalului de Teatru "Mihai Mihail" la care au participat cinci trupe de teatru din Galati si Braila. Festivalul este destinat tinerilor actori amatori. Orasul nostru a fost reprezentat de trupa de teatru a Colegiului "Murgoci", "Catharsis", si a prezentat piesa "Si totusi exista", scrisa de elevul din clasa a IX-a, Alexandru Vatra. Tinarul brailean a fost recompensat cu Premiul special al juriului pentru debut in dramaturgie si a fost nominalizat la sectiunea "Cea mai buna interpretare masculina" pentru rolul "Ingerul" din piesa prezentata. Coordonatorul cercului de creatie dramatica al Colegiului "Murgoci", prof. Coada Ionica, a apreciat initiativa Asociatiei "Actiunea Tinerilor Voluntari", de a organiza acest festival, care urmareste sa promoveze creativitatea si spiritul artistic al tinerilor din regiune, sa incurajeze schimbarea aspiratiilor lor catre lucruri demne de virsta si capacitatile lor intelectuale.
Din echipa de teatru a colegiului "Murgoci" fac parte elevii: Tiberiu Munteanu, Mirela Petre, Iulia Mustata, Ioana Teleanu, Horia Nita, George Urse, Georgiana Scarlat si Stefan Gazea.
Festivalul a fost organizat de Asociatia Actiunea Tinerilor Voluntari in parteneriat cu Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galati. Festivalul este dedicat actorului, regizorului si directorului Mihai Mihail, care, timp de 40 de ani, a slujit scena cu devotament si abnegatie, fiind, asa cum au apreciat organizatorii, una din principalele figuri ale culturii galatene si initiator al Festivalului National de Comedie de la Galati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii