Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eldomir a cistigat derby-ul cu Viitorul Ianca si a preluat sefia clasamentului

Singura echipa care a reusit sa se impuna in deplasare a fost Victoria Dedulesti, celelalte partide - cu exceptia celei de la Chiscani, unde scorul a fost egal la finalul celor 90 de minute - s-au incheiat cu victoria echipelor gazda.
Fara a avea o evolutie convingatoare, pe undeva si cu putina sansa, Eldomir Viziru a cistigat cu 3-1 derby-ul de pe teren propriu cu Viitorul Ianca. Prima repriza a fost foarte echilibrata, dovada si scorul consemnat la finalul ei, 1-1. Zarnescu a deschis scorul in minutul 20, iar Melter a stabilit scorul primei reprize, 1-1, cu sapte minute inainte de finalul ei.
Viitorul s-a jucat cu ocaziile in partea secunda in timp ce Eldomir si-a fructificat ambele ocazii de gol, prin Stefanita si Popirtac si gazdele au reusit sa obtina o victorie care sa le propulseze pe primul loc in clasament.
O partida la fel de disputata s-a derulat la Cazasu, unde la finalul primei reprize scorul era nemodificat, 0-0. In partea secunda gazdele au reusit sa marcheze de trei ori prin Popescu (min. 63) si Matei (min. 77, 90), golul de onoare al formatiei vizitatoare fiind marcat de Ribita (min. 80).
Singurul rezultat de egalitate s-a consemnat la Chiscani intre SC Adevarat si Avintul Ciresu. Dupa un start echilibrat, oaspetii s-au desprins la 4-1 insa formatia lui Marcel Adascalului a reusit sa revina in joc si sa obtina in extremis un punct, pe care de altfel il merita.
Surpriza rundei s-a inregistrat la Ianca, unde CSO a reusit sa ii administreze un sec 2-0 formatiei pregatite de Iacob Carst, antrenor care de luni, 25 septembrie, a fost investit ca principal la Petrolul Ianca, unde l-a inlocuit pe Adrian Baldovin. Ca o regula generala a etapei la pauza scorul a fost egal, 0-0, dar in repriza a doua CSO a atacat mai mult si a marcat de doua ori prin Gatiu si Naziru. In urma acestei infringeri CS Faurei paraseste podiumul acesta fiind ocupat dupa runda a cincea, in ordine, de Eldomir Viziru cu 12 puncte, Victoria Traian 10 puncte si CSO Ianca 9 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 5-a:
Eldomir Viziru - Viitorul Ianca 3-1
SC Adevarat - Avintul Ciresu 4-4
Comagrim Dudesti - Victoria Dedulesti 1-3
Victoria Cazasu - FC Urleasca 3-1
CSO Ianca - CS Faurei 2-0
Vointa Visani - Vointa Gaiseanca 4-0
Victoria Traian a stat.

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean de fotbal:
Seria I
Dunarea Tichilesti - Steaua Braila 4-5
Pandurii Tudor Vladimirescu - Amicii Boys Chiscani 1-1
Unirea Tricolor Scortaru Nou - Soimii Unirea 8-5
Romgal Romanu - Infratirea Gemenele 3-2
Unirea Maxineni - Spicul Rimnicelu 1-4
Dacia Bertesti - Recolta Tufesti 1-2
Rompas Vadeni - Stanriz Stancuta 1-0
Seria a II-a
Viitorul Galbenu - Vointa Baraganu 6-0
Steaua Satuc - Petrolul Ulmu 1-0
Unirea Gradistea - Spicul Zavoaia 6-1
Vointa Faurei Sat - Vointa Sutesti 3-0
AS Jirlau - Tractorul Viziru 3-0
Recolta Ciocile - Vointa Plopu 3-2
AS Bordei Verde - Steaua Perisoru 0-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii