Mergi la conţinutul principal

Efective sporite de poliţişti şi jandarmi acţionează la Festivalul Lavandei şi Festivalul Muzicilor Militare, pentru siguranţa cetăţenilor în week-end

* sâmbătă, 2 iulie, în intervalul orar 19:00-20:00, are loc defilarea muzicilor militare, sens în care oamenii legii vor pune în aplicare restricţii de circulaţie pe Calea Călărașilor, de la intersecția cu B-dul Dorobanților până în zona Primăriei Municipiului Brăila *

 

 

 

Măsuri de siguranţă pentru un week-end liniştit, fără evenimente neplăcute, la Festivalul Lavandei şi Festivalul Muzicilor Militare. Sâmbătă, poliţiştii vor pune în aplicare restricţii de circulaţie pe Calea Călărașilor.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila va fi alături de cetățeni cu efective sporite pentru a se asigura că desfășurarea activităților cultural-artistice din weekendul ce urmează vor fi sărbătorite în deplină ordine și siguranță publică.

Astfel, polițiștii brăileni împreună cu jandarmii sunt mobilizați pentru asigurarea liniștii și ordinii publice și a siguranței participanților la cea dea treia ediție a „Festivalului Lavandei” ce are loc în perioada 02-03 iulie în comuna Bărăganul, precum și la „Festivalul Internațional al Muzicilor Militare” ce se desfășoară în perioada 01 – 03 iulie în municipiul Brăila. „În data de 2 iulie, în intervalul orar 19:00-20:00, va avea loc defilarea muzicilor în cadrul Festivalului Internațional al Muzicilor Militare, sens în care oamenii legii vor pune în aplicare restricţii de circulaţie pe Calea Călărașilor din municipiu, de la intersecția cu Bulevardul Dorobanților până în zona Primăriei Municipiului Brăila, pe sensul de mers dinspre Barieră către Piața Traian. Suntem garantul respectării legii și suntem prezenți pentru siguranța fiecăruia cu politiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale  și polițiști de intervenție rapidă, astfel încât să petreceți acest sfârșit de săptămână fără evenimente negative”, au transmis poliţiştii.

Oamenii legii vor asigura prezenţa continuă, vor pune în aplicare restricțiile rutiere și vor acționa în filtre pentru fluidizarea traficului rutier, atât pe raza municipiului Brăila cât și pe raza de competență a Poliției Orașului Însurăței.

 

Acţiuni în trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere

 

De asemenea, polițiștii rutieri se vor afla în teren pentru prevenirea accidentelor rutiere și a consumului de alcool sau substanțe interzise la volan, scop în care vor acționa pe raza întregului județ utilizând aparatele etilotest și DrugTest, precum și aparatura de supraveghere a traficului și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

De asemenea, activitățile de prevenire a consumului de substanțe interzise vor fi continuate de către polițiști împreună cu partenerii în scopul de a-i îndruma atât pe cei mici cât și pe adolescenți și adulți pentru conștientizarea efectelor adverse pe care acestea le au asupra sănătății, a conviețuirii sociale și asupra vieții fiecăruia.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să apeleze, în caz de nevoie, la specialiștii Agenției Naționale Antidrog sau dacă au cunoștință de persoane care au probleme legate de consumul de droguri. „Ne dorim ca prezența noastră sa vă ofere siguranță, întrucât rolul nostru nu este de a sancționa ci de a preveni faptele antisociale, însă polițiștii sunt în măsură să intervină în situațiile în care prevederile legale nu sunt respectate.

Apelăm totodată și la încrederea dvs. și mulțumim tuturor celor care respectă legea! Vă dorim un week-end liniștit!”, este mesajul poliţiştilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro