Mergi la conţinutul principal
20 de absolvenți ai școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina au intrat în “pâine”

Efective mărite la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila

cei 20 de polițiști își vor desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției Municipiului Brăila, Poliției Orașului Făurei, Poliției Orașului Însurăței și Poliției Orașului Ianca, în mediul urban dar și rural

 

Marți, 28 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 20 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția noiembrie 2023. Tinerii polițiști au fost întâmpinați de conducerea unității, dar și de cei aflați la comanda structurilor de poliție unde au fost repartizați, care le-au adresat un mesaj de bun venit. “Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Brăila dar și în baza opțiunilor liber exprimate de aceștia. Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră, criminalistică și au fost repartizați după cum urmează: cei 20 de polițiști își vor desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției Municipiului Brăila, Poliției Orașului Făurei, Poliției Orașului Însurăței și Poliției Orașului Ianca, în mediul urban dar și rural”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor. Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro