Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Educatie pentru viata in cadrul Festivalului Sanselor Tale

Evenimentul are loc cu efortul concertat al mai multor institutii culturale si de invatamint din judet, precum si al unor fundatii si asociatii implicate in dezvoltarea personala a individului si a integrarii sale socio-profesionale.
Ieri, la Casa Corpului Didactic si in institutiile de invatamint brailene care ofera programe de formare adultilor, a avut loc "Ziua Portilor Deschise", iar la Liceul Pedagogic "D.P. Perpessicius" s-a deschis o expozitie de lucrari si material didactic realizate de cadrele didactice din judetul Braila. Aceasta mai poate fi vizitata pina vineri inclusiv.
Astazi, de la ora 11.00, are loc, la Casa Corpului Didactic, un seminar cu tema "Visul - fantezie sau realitate", sustinut de lectorul Hans-Jachim Hug, de la World University Service Romania. Incepind cu ora 14.00, furnizorii de formare acreditati din judetul Braila isi vor prezenta oferta educationala pentru cursuri postuniversitare in cadrul Tirgului furnizorilor de formare profesionala a adultilor, ce va avea loc la Universitatea "Dunarea de Jos".
Joi, de la ora 11.00, Asociatia "EURO ED" Bucuresti va prezenta, la sediul Fundatiei "Lumina", oferta de formare continua a adultilor, acredidata la nivel european, iar de la ora 15.00, copiii de la Palatul Copiilor si Elevilor vor vernisa, la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati", expozitia de desene realizate in cadrul proiectului "Tu cum vezi lupta antidrog?". Coorganizator al actiunii este Centrul de prevenire, evaluare si consiliere antidrog Braila. Seara de joi este dedicata muzicii si poeziei, de la ora 18.00 avind loc, la Casa de Cultura, un program muzical-artistic.

Festivalul ofera sase in alegerea unei cariere sau al unui hobby

Artistii amatori din municipiul si judetul Braila vor vernisa, vineri, la ora 14.00, la Liceul "Nicolae Iorga", o expozitie care cuprinde lucrari de pictura, goblen, obiecte decorative, tapiserie, cusaturi si tesaturi populare. De la ora 16.00, la Cercul Militar, va avea loc un spectacol sustinut de formatiile de copii din unitatile scolare, sub genericul "E sansa ta". Cu aceasta ocazie vor fi vizionate si expozitiile "Aspecte din viata unitatilor militare brailene" si "Umor cazon".
Institutiile de cultura din municipiul Braila se vor reuni, simbata, ora 10.00, la Teatrul "Maria Filotti" pentru a participa la Tirgul ofertei de timp liber, adresat tuturor cetatenilor urbei, iar la atelierul de revigorare a tesaturilor traditionale din cadrul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, va avea loc "Ziua portilor deschise". Incepind cu ora 11.00, este programat sa aiba loc, la Cercul Militar, un medalion istoric "Decebal-iscusit diplomat si talentat conducator de osti", cu participarea copiilor din organizatia "Cercetasii braileni". De la ora 11.00, in Sala Studio a Teatrului "Maria Filotti", va avea loc spectacolul de teatru "Piatra din casa", de Vasile Alecsandri, dedicat persoanelor de virsta a treia.
Ultima manifestare din cadrul Festivalului Sanselor Tale se va desfasura duminica, ora 13.00, la Teatrul "Maria Filotti", cind va avea loc spectacolul "Gaitele", de Alexandru Kiritescu, sustinut de Asociatia Nevazatorilor Braila. Reprezentatia este inclusa in Proiectul PHARE "Terapia prin teatru" si este coordonata de actrita Wanessa Radu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii