Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Educatia data de bunicii si parintii mei si, nu in ultimul rind, de P.N.T.C.D. mi-a dat taria sa stiu sa stau pe baricade si nu oricum, ci drept!"

Cu privire la articolul din 3 martie 2006 - "Vicele C.J. Gheorghe Chiru nu are noroc de bunuri materiale", sint obligat sa fac urmatoarele precizari pentru a nu se dezinforma opinia publica:
Eu nu am pierdut nici o sansa de a obtine un apartament deoarece demersul facut nu avea nevoie de sansa sau interventii pentru ca era ceva legal.
Am declarat public ca referitor la apartamentul nr. 4 din blocul B.18 Ansamblul Buzaului am sesizat DNA cu privire la atribuirea lui.
Cu privire la cererea parintilor, careia i s-a dat solutii, nenumarate aminari succesive si a ajuns in CLM fara dosar complet, inclusiv ultimul demers scris cu rezolutia primarului, este o problema a unora din primarie si CLM, care sint in afara problemei, sint rai, nu se informeaza si vor si ei sa loveasca.
Dar le spun ca sint slabi tare si celor din PRM, si celor din PSD, care se lasa manipulati. Respectivele cereri care, culmea, nu s-au aflat la dosar si priveau atribuirea terenului in proprietate, conform Codului Civil, au disparut fara urma. Cum? De drept, dupa 32 de ani de folosinta, terenul revine familiei Chiru, conform legii, nu pentru ca vrea unul sau altul.
Repet, cel care a pus problema invers in culise si coada de topor care a ridicat-o in CLM sint niste oameni fara scrupule, care actioneaza instinctual.
In completare, adaug faptul ca acel teren a fost atribuit in 1974, odata cu ridicarea locuintei, iar conform legii, atribuirea titlului de proprietate este unul in virtutea inertiei, in sensul ca unde-i lege, nu-i tocmeala.
Asa ca puteti continua cu sicane de care doriti domnilor, pe Chiru Gheorghe, vicepresedinte al Consiliului Judetean si presedinte al P.N.T.C.D., nu-l clintiti. Iar pentru muste si tintari folosesc spray, asa ca nu am cu cine sa ma bat nici politic, nici administrativ deoarece evidenta e clara:
- Educatia data de bunicii si parintii mei si, nu in ultimul rind, de P.N.T.C.D. mi-a dat taria sa stiu sa stau pe baricade si nu oricum, ci drept!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii