Mergi la conţinutul principal

Educație rutieră pentru șoferi pe “Drumul mării”. Bicicliștii au primit veste reflectorizante

* duminică, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Orașului Însurăței au fost implicați în derularea unei campanii de informare având ca temă viteza și circulația pe autostrăzi * s-a acționat pe “Drumul mării”, șoferii fiind sfătuiți să reducă viteza în timp ce bicicliștii au primit veste reflectorizante care să îi ajute să fie observați în trafic

 

Polițiștii au acționat pe “drumul mării”, unde aglomerația este în toi în această perioadă, pentru a le oferi indicații participanților la trafic care să îi ajute să se ferească de accidente rutiere.

Duminică, în intervalul orar 14:30 - 18:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Orașului Însurăței au fost implicați în derularea unei campanii de informare având ca temă viteza și circulația pe autostrăzi. Astfel, atât pe DJ 211A  cât și pe DJ 212 , adică pe “drumul mării”, polițiștii au distribuit conducătorilor auto pliante, flyere și odorizante tematice.

De asemenea, bicicliștilor identificați în trafic pe traseul aglomerat către litoral le-au fost distribuite veste reflectorizante de protecție pentru creșterea vizibilității acestora și prevenirea implicării lor în accidente rutiere.

Potrivit polițiștilor brăileni, campania face parte din Proiectul Educație Rutieră - modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță Rutieră. “Le reamintim conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu conducă sub influența alcoolului sau a altor substanțe, să acorde prioritate de trecere participanților la traficul rutier care au acest drept, să nu oprească sau să staționeze în locuri unde ar putea împiedica desfășurarea normală a traficului rutier, iar pietonilor și bicicliștilor le recomandăm să respecte prevederile legale”, sunt recomandările transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro