Mergi la conţinutul principal

Educaţie rutieră în “Şcoala Altfel”

în perioada 15-19 aprilie, poliţiştii rutieri desfăşoară activităţi specifice pentru elevi, ei învăţându-i pe mici cum să circule corect pentru a nu fi implicaţi în accidente

 

Elevii brăileni au programate întâlniri cu poliţiştii, în cadrul programului “Şcoala Altfel”. În perioada 15 – 19 aprilie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila desfăşoară activităţi dedicate elevilor, fie ei mai mici sau mai mari. “Programul «Şcoala Altfel» este un program naţional derulat de Ministerul Educaţiei Naţionale, dedicat copiilor de toate vârstele, în cadrul căruia aceştia au încă o ocazie de a primi răspunsurile corecte din partea poliţiştilor la întrebările privind siguranţa lor. Pentru poliţişti, siguranţa copiilor reprezintă o prioritate, atât pe durata cursurilor, cât şi în vacanţe, când aceştia au mai mult timp liber şi pot fi implicaţi în evenimente care le pot afecta siguranţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector Laura Belciugan.

În cadrul activităţilor, poliţiştii au prezentat aspecte cu caracter preventiv-educativ, fiind abordate teme de educaţie rutieră pentru evitarea implicării acestora în evenimente nedorite.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro