Mergi la conţinutul principal

Editura "Istros" a Muzeului Brăilei, prezentă la Bookfest Chișinău

* Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă * anul acesta, s-a ajuns la ediția a XV-a

 

Prezențe culturale brăilene în Moldova de peste Prut.

Editura Istros a Muzeului Brăilei "Carol I" participă la Salonul Internațional de carte Bookfest Chișinău, care se va desfășura în perioada 31 august - 4 septembrie a.c., alături de unele dintre cele mai importante edituri din România și Republica Moldova: Grupul Editorial All, Grupul Editorial Art, Editura Arc, Editura AGIR / Asociația Generală a Inginerilor din România, Cartego, Curtea Veche Publishing, Didactica Publishing House, Editura Cartier, Editura Eikon, Editura Gama, Editura Junimea, Editura Lumen, Editura Universitaria/Universitatea din Craiova, Editura Vasiliana 98, Epigraf, Eurodidactica, Humanitas, Institutul Cultural Român, Litera, Nemira Publishing House, Prut, RAO, Supergraph Prest Com, Trei.

"Ediția 2022 a Bookfest Chișinău marchează mai multe premiere și se bucură de Înaltul Patronaj al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al Președintelui României, Klaus Iohannis. Bookfest Chișinău va avea loc la Centrul Mediacor (str. Alexei Mateevici nr. 60) din cadrul Universității de Stat Moldova, într-un spațiu nou, cu dotări de ultimă generație. Intrarea publicului va fi liberă la absolut toate evenimentele integrate în programul acestei ediții Bookfest Chișinău", precizează reprezentanții Editurii Istros și ai Muzeului Brăilei.

Ediția 2022 a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău beneficiază de susținerea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, a Ministerului Culturii și Universitatea de Stat Moldova, precum și de sprijinul Ministerului Culturii din Rep. Moldova. Organizatorii evenimentului sunt: Biblioteca Națională a Rep. Moldova, Uniunea Editorilor din Rep. Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Rep. Moldova și Asociația Editorilor din România.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă, ajuns anul acesta la ediția a XV-a.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro