Mergi la conţinutul principal

Echipele de la Stars, învingătoare la turneul “Liga de campioni”

• clubul brăilean a câștigat turneele rezervate fotbaliștilor născuți în 2013, 2015, 2016, iar la grupa 2010 s-a clasat pe locul al doilea • Alex Costin, David Dudulea și David Pricop au primit premii speciale • competiția a fost organizată de Primăria Ianca în colaborare cu Viitorul Ianca și Voința Plopu

 

Stars Brăila a obținut rezultate foarte bune la turneul organizat de Primăria Ianca în colaborare cu Viitorul Ianca și Voința Plopu.

La grupa 2010, unde s-a jucat pe teren normal, 11 la 11 jucători, au participat șase echipe împărțite în două grupe. Din grupa A au făcut parte Alfa 1 Galați, Granitul Babadag, CSM Focșani, iar în grupa B au fost repartizate Delta Tulcea, Stars Brăila și Alfa 2 Galați.

Formația brăileană a pierdut cu 2-1 finala disputată în compania echipei Alfa 1 Galați. La această grupă Alex Costin de la Stars a fost desemnat cel mai bun portar.

La grupa 2013 s-au înscris opt formații care au fost împărțite în două grupe. În grupa A au fost repartizate formațiile Junior Țăndărei, Real Galați, echipă care ulterior s-a retras, Delta Tulcea și New Tempo București, iar în grupa B au ajuns Stars Brăila, Viitorul Șuțești, Toader Ploiești, CSM Râmnicu Sărat.

La această grupă de vârstă s-a jucat 6 plus 1 jucători. Stars Brăila a obținut victorii pe linie atât în grupă cât și în fazele următoare. În semifinale, Stars a câștigat cu 7-3 partida cu New Tempo București, iar în finală a dispus cu 7-2 de Toader Ploiești.

David Dudulea de la Stars Brăila a fost declarat cel mai bun jucător al turneului rezervat copiilor născuți în 2013.

La grupa 2015, unde s-au înscris 10 formații, s-a jucat 4 plus 1 jucători. Au fost formate două serii, din prima au făcut parte Voința Plopu, Stars Brăila 2, Kinder Brăila, Valea Călugărească, CSM Fetești iar din cea de a doua au fost repartizate Luceafărul Brăila, Real Galați, Stars Brăila 1, Real Năvodari, Delta Tulcea.

Stars Brăila 1 a câștigat toate meciurile disputate, iar în finală a dispus cu 3-0 de Voința Plopu. Stars Brăila 2 s-a clasat pe locul al treilea în grupa A.

La grupa 2016 s-au înscris 6 echipe, Stars Brăila 1, Stars Brăila 2, Voința Plopu, Campionii Galați, Viva Constanța, Real Galați.

Stars Brăila 1 a câștigat toate meciurile la scor și s-a clasat pe primul loc. Stars Brăila 2 a ocupat poziția a 4-a.

David Pricop de la Stars a fost desemnat cel mai bun jucător.

Echipele clubului Stars Brăila au fost coordonate de antrenorii Alexandru Balaban, Georgian Chihaia și Gabriel Preda.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro