Mergi la conţinutul principal

Echipele de la Cuza Pirates și-au aflat adversarele de la primul turneu

* clubul de baschet brăilean participă pe plan național la patru categorii de vârstă, U13, U14, U16 și U18 * echipele U13 și U16 debutează în campionat în acest weekend

 

Federația Română de Baschet a stabilit grupele din cadrul campionatelor juvenile pe care le organizează în acest an. Iar la aceste competiții participă și patru echipe de la Cuza Pirates Brăila și anume cele de la categoriile de vârstă U13, U14, U16 și U18.

În această fază sunt programate turnee. Astfel că pe 9 și 10 octombrie vor intra în competiție două echipe brăilene U13 și U16. Juniorii U13 de la Cuza Pirates Brăila pregătiți de Andrei Ciubotaru vor juca la turneul de la Ploiești, unde mai participă trei formații locale, CSM Ploiești, Pantera Baschet Ploiești și Isports Ploiești. La U16, unde antrenori sunt  Mircea Totolici, Florin Voiculeț și Gheorghe Radu, formația brăileană este în grupă cu Academia de Baschet Phoenix Galați, Fly OC Constanța și CSS Tulcea.

Echipele U14 și U18 vor intra în competiție pe 16 și 17 octombrie.

Juniorii cu vârste până în 14 ani, pregătiți de Petrișor Micu, sunt în grupă cu ABC Leii – 2 București, Laguna – Alb București și Baller București, iar cei cu vârste până în 18 ani, antrenați de Mircea Totolici, Florin Voiculeț și Gheorghe Radu, sunt în grupă cu trei formații ploieștene, CSM Ploiești, Solaris Sporting Club Ploiești și ABC T-Pack Ploiești.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro