Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele de fotbal brailene incep astazi pregatirile in vederea returului

Astazi, 15 ianuarie, toate echipele brailene de fotbal demareaza pregatirile in vederea sezonului de primavara, unul zbuciumat, sub semnul "sabiei lui Damocles" pentru CF Braila si Petrolul, linistit pentru AS Viitorul Insuratei, formatie care a incheiat turul pe locul al optulea.
La stadionul Municipal, Ionel Iuga va "face prezenta" lotului cu care CF Braila va aborda returul. La aceasta prima reuniune vor participa, in afara de juniorii din propria pepiniera, jucatorii Petrolului Ianca si probabil cei doi componenti ai echipei CS Faurei, Mita si Calatoaie. Incerta este prezenta celor doi fotbalisti de la AS Viitorul Insuratei, Dobre si Pislaru, de care formatia din Insuratei nu prea vrea sa se desparta.
Se pare ca si cei trei fotbalisti galateni, Ghidarcea, Girleanu si Macare, pe care Ionel Iuga si i-ar fi dorit in continuare in lot, vor avea alte destinatii.
Astazi este programat si primul antrenament, unul usor, de recuperare, urmind ca, incepind de marti, jucatorii sa efectueze si vizita medicala.
Tot astazi se reuneste si lotul Petrolului Ianca. O parte dintre jucatori va demara pregatirile impreuna cu echipa fanion a orasului, cealalta are inca incert programul de pregatire. Sigur este doar faptul ca la inceputul acestei saptamini si restul echipei petroliste va fi supus testelor medicale.

Formatia din Insuratei are o oferta de cantonament centralizat in Italia

Conducerea echipei AS Viitorul se va reuni, astazi, la Insuratei, pentru a decide programul de pregatire al echipei care probabil va demara marti sau miercuri.
Pentru rezultatele foarte bune obtinute in tur, conducerea formatiei din Insuratei are in vedere doua variante de cantonament centralizat. Prima optiune ar fi cea obisnuita de acum, la Busteni, cea de a doua, una inedita pentru o formatie din judetul Braila, in Italia.
"Dupa reunirea lotului, care nu se va face mai tirziu de miercuri, timp de zece zile, la Insuratei, jucatorii vor face readaptarea la efort. Pe 1 februarie cel mai tirziu, lotul nostru va pleca intr-un cantonament de pregatire pentru care in calcule intra si un oras din Italia. De curind, pe adresa clubului nostru a sosit o invitatie prin care o grupare din Liga a III-a italiana ne propune un cantonament, la contra partida. In februarie sa mergem noi in Italia, iar de Pasti sa vina ei la noi. Este o propunere tentanta pe care o vom analiza zilele urmatoare", a declarat Paul Alexandru, presedintele clubului din Insuratei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii