Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipele Colegiului "N. Balcescu" la fete si Colegiului "Gh. Munteanu Murgoci" la baieti sint cistigatoarele "Cupei Prodchim"

In cadrul manifestarilor dedicate "Zilelor Educatiei", in sala de sport a Colegiului National "Gh. Munteanu Murgoci", s-a derulat si o competitie de volei, "Cupa Prodchim", la care au participat cele mai bune echipe masculine si feminine ale liceelor brailene.
Competitia feminina s-a incheiat cu o mare surpriza, premiul cel mare revenind echipei Colegiului National "Nicolae Balcescu" care, desi in calitate de out sidera, a avut un parcurs foarte bun si s-a impus in toate partidele cu 2-0.
Cel mai interesant meci si care practic a stabilit ierarhia pe podium a fost cel dintre "Panait Istrati" si "Gh. Munteanu Murgoci" in care victoria a revenit, de asemenea neasteptat, cu 2-1 primei formatii, la capatul unui meci extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de scor.
La finalul competitiei configuratia podiumului a fost urmatoarea, 1. "N. Balcescu", 2. "Panait Istrati", 3. "Gh. Munteanu Murgoci".
Colegiul "Gh. Munteanu Murgoci" si-a luat insa revansa in intrecerea masculina, clasindu-se pe locul intii. Pozitiile urmatoare au fost ocupate de echipele grupurilor scolare "C. Brincusi" si "M. Sebastian".
Partidele au fost arbitrate de Dan Buricea si Andi Necula.
"Aceasta competitie pe care am organizat-o impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean a fost o reusita. Tinerii si-au petrecut in mod placut week end-ul, iar in teren au dat dovada de multa ambitie si fair play si nu au lipsit surprizele. Desi nu porneau ca favorite, echipele Colegiului "N. Balcescu" la fete si Colegiului "Gh. Munteanu Murgoci" la baieti au reusit sa se impuna. Spre bucuria noastra, un fost elev al liceului, Razvan Cristian, iubitor si fost practicant al acestui sport, le-a oferit primelor trei clasate cupe si diplome, iar noi speram sa-l avem alaturi de noi si in alte competitii pe care le vom organiza" declara profesoara Adina Albusoiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii