Mergi la conţinutul principal

Echipele şcolii din Râmnicelu calificate la patru turnee finale ale ONSS

• fotbalul şi oina sunt sporturile la care s-au evidenţiat în acest an elevii şcolii din Râmnicelu •  “Sperăm să facem o figură frumoasă la turneele finale la care vom participa”, a declarat profesorul Dragoş Mocanu

 

Elevele şcolii gimnaziale din Râmnicelu s-au calificat la patru turnee finale ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Echipa de fotbal fete a şcolii din localitate, pregătită de profesorul Dragoş Mocanu şi formată din eleve născute în anul 2005 şi mai mici, a câştigat etapa de zonă care a avut loc la Constanţa. Formaţia din Râmnicelu s-a impus în ambele partide disputate, 3-0 cu echipa judeţului Constanţa şi 3-1 cu cea a judeţului Vrancea şi s-a calificat la turneul final care va avea loc la Reşiţa, în perioada 18-21 mai, şi unde vor participa primele opt echipe din ţară. Aceeaşi echipă a câştigat şi etapa de zonă a Cupei Tymbark şi va fi prezentă în ultimul act al competiţiei care va avea loc două zile mai târziu, la Timişoara.

Ambele performanţe au fost obţinute de echipa formată din eleve din clasele I-IV : Alexandra Ali, Georgiana Atodosiei, Denisa Băcanu, Andreea Buzoianu, Elena Costin, Ionica Costin, Larisa Lăptucă, Andreea Sandu, Adelina Stefan.

Elevele din ciclul gimnazial născute în anul 2001 şi mai mici au ocupat cea mai înaltă poziţie a podiumului la turneul de oină din cadrul etapei de zonă a ONSS, care a avut loc pe 7 mai la Tâmboieşti, în judeţul Vrancea, etapă la care, pe lângă formaţia gazdă şi cea din Râmnicelu, au mai participat echipa şcolii din Rădeşti, judeţul Galaţi, a şcolii din Vâlcele, judeţul Buzău şi cea a şcolii Peştera din judeţul Constanţa. S-a jucat sistem turneu, iar echipa şcolii din Râmnicelu a obţinut două remize, 0-0 şi 2-2, cu reprezentantele judeţelor Vrancea şi Galaţi, a câştigat cu 4-0 şi 2-0 meciurile cu reprezentantele judeţelor Constanţa şi Buzău şi s-a clasat pe primul loc, urmând să participe la turneul final care va avea loc în perioada 18-20 mai, la Bacău. Echipa şcolii din Râmnicelu a obţinut şi un premiu individual, Georgiana Brânză fiind desemnată cea mai tehnică jucătoare. Aceleaşi eleve din clasele V-VIII sunt calificate şi la faza naţională a Campionatului de fotbal Unificat, care se va desfăşura la Reşiţa, în perioada 29-31 mai.

La cele două competiţii au participat următoarele eleve: Iuliana Brânză, Virginica Codreanu, Isabela Iosif, Cristina Dulă, Georgiana Branză, Simona Noapteş, Alexia Olteanu, Mariana Sandu, Andreea Jilavu, Alexandra Marcosan, Loredana Sterescu, Raluca Pană, Mirela Carleciuc, Nicoleta Todică, Ana Maria Codreanu.

Suntem foarte mândri de realizările noastre şi sperăm să facem o figură frumoasă la turneele finale la care vom participa. Am foarte mare încredere în fetele şcolii noastre care au făcut ca această comunitate din Rîmnicelu să ajungă pe harta sportului şcolar şi cu siguranţă ne vom întoarce cu premii. Mulţumesc şi pe aceasă cale autorităţilor locale pentru sprijinul acordat şi nu în ultimul rând părinţilor pentru susţinere”, a declarat profesorul Dragoş Mocanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro