Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa Williams-BMW il va testa pe "noul Schumacher", Sebastien Vettel

Echipa de Formula 1 Williams-BMW a anuntat, miercuri, ca-l va testa, la o sedinta de incercari din luna septembrie, pe germanul Sebastian Vettel, in virsta de 18 ani, prezentat in Germania drept noul Michael Schumacher, informeaza AFP.
Vettel, care se afla sub contract cu constructorul german BMW din decembrie 2004, va face primele tururi la volanului unui monopost F1, actualul FW27 al echipei Williams-BMW, pe 27 septembrie pe circuitul Jerez din Spania.
"Sebastian Vettel a aratat sezonul trecut ca este foarte talentat, cistigind 18 din cele 20 de etape din Formula BMW ADAC. In acest an, in campionatul de Formula 3 din circuitul european, el a confirmat ca are potential pentru a conduce la cel mai inalt nivel", a declarat Mario Theissen, directorul activitatilor sport din cadrul BMW.
Vettel este in prezent pe locul 5 in clasamentul general al Campionatului de Formula 3, dupa 18 din cele 20 de etape. El este si cel mai bun debutant. Liceanul s-a intilnit de mai multe ori cu Michael Schumacher, cu care este adeseori comparat din cauza precocitatii si a talentului sau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii