Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Echipa este blocata fizic si psihic"

Formatia petrolista pleca cu prima sansa, iar golul lui Rosu parea sa aduca si mai multa liniste in tabara oaspetilor. Numai ca nu tot ce incepe foarte bine se termina la fel, asa si partida de la Bucuresti, unde gazdele s-au vazut pina la urma cu sacii in car.
Intr-un interval de opt minute Petrolul a ramas in noua jucatori, Stanculescu si Zainea fiind eliminati, iar Politehnica s-a impus cu 2-1 in urma golurilor marcate de I. Mihai, din penalty si Matache.
Teodor Benedict, cel care sprijina activitatea la gruparea petrolista, considera ca le-a asigurat jucatorilor toate conditiile si ca ar trebui sa se produca un reviriment: "Echipa este cu salariile platite la zi si, mai mult, le-am promis o prima speciala pentru partida de la Bucuresti, insa eu consider ca este blocata fizic si psihic. Fizic, din cauza antrenamentelor foarte tari pe care le-a facut cu Baldovin, psihic, din cauza rezultatelor. Vom incerca sa ne revenim inca din etapa urmatoare. Daca nu, sansele noastre de a evita retrogradarea devin din ce in ce mai mici".
Sursa citata este de acord ca intre clubul pe care il conduce si CF Braila sa existe o colaborare apropiata, iar in acest sens este de acord deja ca trei dintre jucatorii Petrolului, Cristea, Rosu si Moldoveanu, sa se pregateasca in fiecare luni sub comanda lui Ionel Iuga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii