Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de volei "Zimbrii" medaliata cu argint in cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar

In aceasta luna, la Falticeni s-a desfasurat etapa finala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la volei masculin pentru echipe de gimnaziu, prilej cu care, echipa scolii "Al.I.Cuza" Zimbrii a semnat o noua pagina glorioasa in sportul brailean.
Echipa pregatita de profesorul Dragos Crita a facut parte din categoria celor mai bune sapte oaspete din tara, alaturi de reprezentantele judetelor Timisoara, Vaslui, Cluj, Craiova, Bistrita si echipa municipiului Bucuresti si a realizat un traseu foarte bun reusind sa devina vicecampioana.
"Din doi in doi ani am format o alta echipa si cu toate acestea am reusit rezultate foarte bune. In 2002, la Ploiesti "Zimbrii" au cistigat titlul national, anul urmator la Timisoara am cucerit medalia de bronz, iar in 2005, pe cea de argint la Timisoara. Anul acesta, formatia noastra este alcatuita in exclusivitate din elevi de clasa a VII-a, iar obiectivul nostru este acela de a ne roda pentru a ataca din nou titlul in 2007" declara inainte de turneul final de la Suceava profesorul Dragos Crita.
Echipa braileana a avut o prestatie excelenta la turneul final si dupa ce a cistigat toate partidele din grupa cu scorul de 3-0 s-a calificat in finala.
Profitind de startul timid al brailenilor, timisorenii si-au asigurat un linistitor 2-0 la seturi. Zimbrii au redus din diferenta, cistigind al treilea set si pareau ca vor restabili egalitatea tinind cont de faptul ca in setul al patrulea aveau la un moment dat un avantaj de 10 puncte. Timisorenii au revenit de la 8-18 cistigind setul cu 26-24 si implicit meciul cu scorul general de 3-1.
Dupa meci tehnicianul timisorean i-a felicitat pe jucatorii echipei Zimbrii, dar si pe profesorul Dragos Crita pentru performantele din ultimii ani.
"Am reusit sa ne revenim si am fost foarte aproape de a egala scorul la seturi si implicit sa aducem meciul in prelungiri. Aceasta tinara echipa a fost la un pas de o mare performanta insa daca ne vom pregati la anul vom ataca titlul national" a mai adaugat profesorul Dragos Crita cel care in 2007 isi va incheia o cariera de peste 40 de ani in domeniul sportului.
In afara de titlul de vicecampioana echipa Zimbrii a mai cistigat doua trofee individuale. Capitanul echipei Nicusor Neagu (clasa a VII-a B) a fost desemnat cel mai complet jucator, iar Mihut Nicolae (clasa a VII-a A) un tragator de mare prospetime.
Formatia braileana i-a mai avut in componenta pe: Georg Ghinea, Alin Popoaca, Laurentiu Untea (de la clasa a VII-a C), Stefanita Coja, Catalin Alexandru (de la clasa a VIII-a A), Marian Stefan (de la clasa a VII-a B).
Pentru locul al doilea echipa scolii Al. I.Cuza a primit o cupa, o diploma si suma de 170 RON.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii