Mergi la conţinutul principal

Echipa de volei băieți “Mihu Dragomir”, campioană județeană O.N.S.S.

• aceasta va reprezenta județul Brăila la faza de zonă de la Tulcea

 

Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Al. I. Cuza” s-a desfășurat etapa județeană la volei băieți gimnaziu urban – rural, competiție din calendarul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Au participat cinci echipe de la următoarele unități de învățământ: “I.L.Caragiale”, “Mihai Viteazul”, “Al.I. Cuza, “Mihu Dragomir”, “Petre Carp” Tufești.

S-a jucat fiecare cu fiecare, astfel că toate participantele au bifat câte 4 partide.

În meciul decisiv pentru titlul de campioană județeană O.N.S.S, echipa școlii “Mihu Dragomir” s-a impus cu 2-1, pe seturi 25 – 15, 24 – 26, 15-12, în disputa cu echipa școlii “Al.I. Cuza.

Un alt meci interesant a fost cel pentru stabilirea locurilor al IV-lea și al  V-lea, disputat între formațiile școlilor “I.L. Caragiale” și “Mihai Viteazul”, câstigat de “IL Caragiale”  cu 2-1, pe seturi 25-23, 22-25, 15-13).

Echipa campioană județeană “Mihu Dragomir” v-a reprezenta județul Brăila la etapa de zonă care se va desfășura la Tulcea în perioada 8-12 mai. 

“Mulțumesc mult tuturor celor implicați în desfășurarea în bune condiții a acestei competiții, profesori, elevi participanți și gazdei competiției. Succes pe mai departe tuturor copiilor care iubesc acest sport minunat și care își găsesc timp pentru a juca”, ne-a declarat profesoara Mihaela Iliescu, coordonatoarea competiției.

 

La finalul competiției, clasamentul arată astfel:

Locul I: “Mihu Dragomir”, profesor Mihaela Iliescu - 4 victorii

Locul al II-lea: “Al. I. Cuza”, profesor Georgel Petrea - 3 victorii

Locul al III-lea: “Petre Carp” Tufești, profesor Ionel Ivan – 2 victorii

Locul al IV-lea: “I.L.Caragiale”, profesor Victor Șerban - 1 victorie

Locul al V-lea: “Mihai Viteazul”, profesor Camelia Costache

Lotul școlii “Mihu Dragomir”: Ștefan Spătaru (căpitan ), Eduard Ion, Mario Chirilă, Denis Lipan, Luca Calbăr, Alexandru Răileanu, Andrei Chiscăneanu, Mario Ștefan, Valentin Turtoi, Emilian Ivan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro