Mergi la conţinutul principal

Echipa de minihandbal mixt a școlii Sf. Andrei, campionă județeană a O.N.S.S.

* aceasta va reprezenta județul Brăila la etapa de zonă de la Constanța

 

 

 

Ediția 2023 a turneului de minihandbal mixt, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, competiție rezervată elevilor din clasele I-IV, a fost câștigată de echipa școlii gimnaziale Sf. Andrei, pregătită de profesorul Marian Babeș. Aceasta va reprezenta județul Brăila la etapa de zonă de la Constanța.

Echipele care s-au înscris în acest an la etapa județeană O.N.S.S. la minihandbal mixt au fost repartizate în două grupe.

La turneul final al etapei județene s-au calificat primele două echipe din grupa B, cele ale școlilor Sf. Andrei și Mihai Eminescu, formație pregătită de profesoara Mariana Vrînceanu, iar din grupa B echipa Liceului de Arte “Hariclea Darclee”, pregătită de profesoara Cornelia Cristea și cea a școlii Vasile Alecsandri, pregătită de profesoara Mia Dimian.

Echipa școlii Sf. Andrei a câștigat finala mare, disputată în compania formației de la Mihai Eminescu. Finala mică a fost câștigată de echipa Liceului de Arte “Hariclea Darclee”.

Clasamentul final: 1. Sf. Andrei, 2. Mihai Eminescu, 3. “Hariclea Darclee”, 4. Vasile Alecsandri.

Țin să îi felicit pe toți elevii care au participat la această competiție, pentru prestația pe care au avut-o atât în faza grupelor cât și la turneul final al fazei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, minihandbal mixt. Le doresc mult succes elevilor mei la faza zonală, ce urmează să aibă loc la Constanța, în aprilie”, ne-a declarat profesorul Marian Babeș.

Lotul echipei campioane județene: Andreea Coman, Teodora Roman, Daria Lupașcu, Maria Nica, Ionuț Gafon, Cristian Codreanu, Eric Negoiță, Dragoș Doagă, Sabin Crăciun, Tudor Iosif, Denis Durbacă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro