Mergi la conţinutul principal

Echipa de juniori A1 de la Dacia Berteşti, campioană de toamnă

• după 16 etape, formaţia pregătită de Daniel Pleşa şi Ionel Drăgoi are o linie de clasament foarte bună: 13 victorii şi o singură înfrângere, cel mai bun atac şi cea mai bună apărare

 

Fotbaliştii juniori A1 de la Dacia Berteşti, majoritatea transferaţi de la Stars Brăila, iernează pe primul loc în campionat. Echipa pregătită de Daniel Pleşa şi Ionel Drăgoi a disputat în această toamnă 14 partide şi a obţinut 13 victorii. Dacia Berteşti a suferit o singură înfrângere şi se află pe primul loc în clasamentul campionatului de juniori A1 din Liga a IV-a.

Dacia Berteşti are cea mai bună linie de clasament, are cel mai bun atac, a marcat 90 de goluri şi cea mai bună apărare, a primit doar 16 goluri.

Cel mai bun jucător al acestei formaţii a fost Florin Cerviş, cu 16 reuşite Andrei Lascu a fost cel mai bun marcator, iar cea mai mare ascensiune a avut-o Alfred Chiburtă. De asemenea, tot la capitolul jucători evidenţiaţi, se regăseşte Bogdan Toma considerat de antrenori drept cel mai bun portar.

“Rezultatele obţinute de Dacia Berteşti la juniori A1 sunt foarte bune. Cu grupa de 2004 şi cea de 2003 am ajuns între primele 16 echipe din ţară la categoriile lor de vârstă. Din lotul nostru, Rareş Băluţă a fost transferat la FC Voluntari, iar Alexandru Duţu la echipa de seniori Dacia Unirea Brăila pentru care a marcat de două ori în Liga a III-a. Alţi copii talentaţi de la noi sunt doriţi de echipe bune din ţară, ceea ce înseamnă că la clubul nostru se munceşte serios”, ne-a declarat antrenorul Daniel Pleşa.

În continuare vă prezentăm lotul de jucători, numărul de partide disputate şi de goluri marcate: Andrei Lascu 14 meciuri, 16 goluri, Alfred Chiburtă 14, 14, Cătălin Scarlat 14, 3, Eduard Dănăilă 14, 1, Bogdan Voica 13, 11, Andrei Copilău 13, 10, Fillipo Tarozzi 13, 5, Ştefan Coteţ 13, 2, Adrian Munteanu 12, 4, Florin Cerviş 13 meciuri, Bogdan Toma 13 meciuri, Cristian Motoc 8, 7, Andrei Gurău 7, 5, Dragoş Cheleş 5, 5, Dănuţ Gârbă 5, 3, Gigel Bordei 5, 1, Răzvan Alecsandru 5,1, Paul Băjănaru 5, 1, Cosmin Gheorghiţă 5 meciuri, Mădălin Stroe 5 meciuri, Doru Niculae 5 meciuri. 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro