Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de Junioare I a LPS-ului a debutat cu dreptul in noul sezon

La finalul sezonului trecut echipa de junioare II a LPS-ului pregatita de profesorul Ion Bucovala reusea sa acceada la turneul final si sa ocupe locul al patrulea in tara la aceasta categorie de virsta.
In campionatul care a debutat la inceputul acestei luni, o parte dintre acele handbaliste, acum titulare in echipa de junioare I, vor incerca sa repete acele performante.
LPS-ul a cistigat la scor, 31-21 partida disputata in compania echipei CSS Tulcea in prima etapa a turului, principalele marcatoare ale gazdelor fiind Nicoleta Ieseanu, Roxana Paleru si Silvia Tudorica.
"A fost un meci foarte usor pe care l-am tratat ca atare de aceea diferenta de scor nu a fost mai mare de zece goluri. Jucatoarele LPS-ului si-au facut incalzirea in acesta partida urmind sa-si demonstreze valoarea in derby-ul cu CSS Constanta care se va derula tot la Braila in octombrie. Avem deja un nucleu de jucatoare valoroase la care se adauga Tudorica, Bujoi, Raluca Paleru, Ghinea si Andrei, astfel ca vom putea alinia de fiecare data o formatie omogena care sa realizeze obiectivul pe care ni l-am propus, accederea la turneul final", a declarat Ion Bucovala.
In competitia similara a baietilor LPS Braila a pierdut, 37-43 partida disputata pe teren propriu in compania CSS-ului din Calarasi.
Pe data de 6 octombrie, in cea de a doua etapa a turului, echipa LPS-ului pregatita de Nicolae Tonita va evolua tot acasa, cu LPS Buzau.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii