Mergi la conţinutul principal

Echipa de baschet fete gimnaziu, de la “Fănuș Neagu”, campioană județeană a O.N.S.S.

• aceasta va reprezenta județul Brăila la etapa de zonă de la Buzău, care va avea loc în acest weekend

 

La ediția din acest an a turneului județean de baschet fete gimnaziu, competiție care a avut loc în perioada 12-26 martie și care face parte din calendarul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.S.) au participat cinci echipe. Campioană județeană a devenit echipa Școlii “Fănuș Neagu”, pregătită de profesorii Viorel Ivan și Lucian Urse.

Această echipă va reprezenta județul Brăila la faza de zonă, care va avea loc în acest weekend la Buzău.

La etapa județeană echipa de la “Fănuș Neagu” a obținut victorii la scor în toate partidele disputate: 53-6 cu echipa de la “Sf. Andrei”, 34-4 cu cea de la Liceul “M. Basarab” Măxineni, 34-10 cu formația de la C.N. “Gh. M. Murgoci” și 47-14 cu omologa de la C.N. “N. Bălcescu”.

Clasament final: 1. “Fănuș Neagu”, 2. “Sf. Andrei”, 3. “Gh. Munteanu Murgoci”, 4. “N. Bălcescu”, 5. “M. Basarab”, Măxineni.

“Felicităm fetele pentru performanța obținută și pentru modul exemplar de mobilizare în  fiecare partidă disputată și le urăm mult succes la etapa de zonă, ce va avea loc weekend-ul acesta la Buzău. Tot pe această cale, dorim să mulțumim conducerii școlii și tuturor celor care ne sunt aproape și ne susțin în permanență”, este punctul de vedere al celor doi profesori care coordonează această echipă, Viorel Ivan și Lucian Urse.

Lotul de jucătoare: Ana Maria Stan, Alexandra Vasile, Alexandra Coman, Alexia Iova, Andrada Gherghi, Raluca Andrei, Denisa Păun     

Adelina Prisacă, Maria Tudorache, Daria Mizdrea, Natalia Androne.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro