Mergi la conţinutul principal

Echipa Colegiului Economic “Ion Ghica”, campioană județeană la ONSS – Cupa I.S.F. U16

• podiumul a fost completat de echipele de la “Anghel Saligny”, respectiv “Nicolae Bălcescu” • “Meciurile au fost interesante, chiar palpitante în semifinale și în finale” spune profesorul Bogdan Mircea Grigore, responsabilul competiției

 

La etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) - Cupa “Împreună Suntem Fotbal” (I.S.F.) U16 la fotbal au participat șase echipe care au fost repartizate în două grupe.

Din grupa A au făcut parte echipele de la Liceul Teoretic “Panait Cerna”, profesor Viorel Tănase, Colegiul Tehnic “C.D. Nenițescu”, profesor Viorel Tănase, Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”, profesor Florentin Latu, iar din grupa B au făcut parte formațiile de la Colegiul Național “Nicolae Bălcescu”, profesor Doru Dewald, Colegiul Economic “Ion Ghica”, profesor Nicoleta Antipov, Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”, profesor Romeo Preda.

 

Rezultatele înregistrate

Grupa A:

“C.D. Nenițescu” - “Anghel Saligny” 3-7

“Panait Cerna” - “C.D. Nenițescu” 9-2

“Anghel Saligny” - “Panait Cerna” 1-5

Clasamentul grupei A: 1. “Panait Cerna” 6 puncte, 2. “Anghel Saligny” 3 puncte, 3. “C.D. Nenițescu” 0 puncte.

Grupa B:

“Ion Ghica” - “Grigore Moisil” 6-2

“Nicolae Balcescu” - “Ion Ghica” 3-1

“Grigore Moisil” - “Nicolae Balcescu” 4-5

Clasamentul grupei B: 1. “Nicolae Balcescu” 6 puncte, 2. “Ion Ghica” 3 puncte, 3. “Grigore Moisil” 0 puncte.

În semifinale, echipa de la “Ion Ghica” s-a impus cu 4-3 în disputa cu omologa de la “Panait Cerna” iar meciul “Nicolae Balcescu” - “Anghel Saligny” s-a încheiat nedecis, 0-0. La loviturile de departajare s-a impus cu 2-0 formația de la “Anghel Saligny”.

Rezultatele înregistrate în ultima fază a competiției:

Finala mică: “Panait Cerna” - “Nicolae Bălcescu” 5-6 după loviturile de departajare.

Finala mare: “Ion Ghica” - “Anghel Saligny” 4-3 după loviturile de departajare.

Meciurile au fost interesante, chiar palpitante în semifinale și în cele două finale. Țin să evidențiez faptul că sunt jucători care s-au remarcat și care, probabil, urmează să reprezinte Brăila pe plan local și național.

Mă refer la unii jucători cum ar fi: Rareș Șerban (Anghel Saligny), de departe cel mai bun portar al competiției, jucător și în campionatul local de minifotbal, Raul Tănase (Colegiul Economic), Cristian Ancuța (Panait Cerna), Denis Pleșa și George Mihnea Oprea, ambii de la Bălcescu. Pe această cale, doresc să mulțumesc pentru buna desfășurare a competiției, celor de la AJF Brăila pentru asigurarea arbitrajului, conducerii Serviciului Public de Asistență Medicală și Administrare a Creșelor Brăila pentru asigurarea asistenței medicale la toate meciurile, toate acestea în colaborare cu I.Ș.J. Brăila.

Le doresc celor de la Colegiul Economic “Ion Ghica” mult succes la etapa de zonă care urmează să aibă loc în luna aprilie 2024”, ne-a declarat profesorul Bogdan Mircea Grigore, responsabilul competiției.

Lotul echipei Colegiului Economic “Ion Ghica”: Raul Tănase, Andrei Alexandru Gavrilă, Ionuț Sorin Modreanu, Mihai Alexandru Sărăcuțu, Nicolaev Niko Haratyunyan, Mario Andrei Mutei, Ionuț Ceamă, Ștefan Claudiu Cimpoeșu,Valentin Georgian Sterian, Cosmin Aramă, Alexandru Mario Mareș, Valentin Cosmin Sterescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro