Mergi la conţinutul principal

Echipa școlii “Spiru Haret” Însurăței a câștigat etapa județeană ONSS – Cupa ISF la fotbal fete urban – rural U14

• la competiția din acest an organizată de IȘJ au participat 6 echipe

 

Etapa județeană a turneului de fotbal fete a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, Cupa ISF la fotbal fete urban – rural U14, a fost câștigată de echipa Școlii Gimnaziale “Spiru Haret” Însurăței, pregătită de profesorul Romeo Preda.

La competiția organizată de Inspectoratul Școlar Județean, reprezentat de inspectorul de specialitate, Roxana Denisia Oancea, au participat șase echipe de la tot atâtea școli, care au fost împărțite în două grupe. Din grupa A au făcut parte echipele școlilor din Chiscani, Gropeni și Râmnicelu, iar din grupa B, formațiile școlilor “Spiru Haret” Însurăței, Berteștii de Jos și Tichilești. De buna desfășurare a acestei competiții a răspuns profesorul Cristian Florin Giurgiu.

Grupa A a fost câștigată de echipa școlii din Gropeni care a obținut două victorii, 3-0 cu echipa școlii din Chiscani și 2-1 cu cea a școlii din Râmnicelu. În meciul care a decis ocupanta locului al 3-lea în grupă echipa de fete din Râmnicelu s-a impus cu 6-0 în disputa cu echipa școlii din Chiscani.

În grupa B s-au înregistrat rezultatele:

“Spiru Haret” Însurăței – Berteștii de Jos, 3-2

Tichilești - “Spiru Haret” Însurăței, 0-0

Tichilești – Berteștii de Jos, 1-2.

Clasamentul în grupa B: 1. “Spiru Haret” Însurăței, 2. Berteștii de Jos, 3. Tichilești.

În semifinale, echipa școlii din Berteștii de Jos s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Gropeni iar echipa școlii “Spiru Haret” Însurăței a câștigat cu 1-0 partida cu omologa din Râmnicelu.

Finala mică: Gropeni – Râmnicelu, 2-0

Finala mare: “Spiru Haret” Însurăței – Berteștii de Jos, 3-2.

“Acest turneu a avut ca scop cultivarea în rândul elevilor a spiritului de fair-play, dezvoltarea spiritului de emulație și optimizarea stării de sănătate. De asemenea s-au mai urmărit favorizarea socializării elevilor, atragerea și implicarea factorilor de decizie ai administrației locale în organizarea și desfășurarea activităților sportive școlare”, ne-a precizat profesorul Cristian Florin Giurgiu, responsabilul competiției.

Lotul de jucătoare al echipei Școlii Gimnaziale “Spiru Haret” Însurăței:

Iuliana Croitoru, Cosmina Evaz, Sard Evaz, Andreea Petre, Denisa Apostol, Daria Hotineanu, Raluca Nicolai, Florentina Popa, Adina Isac, Laura Borțan.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro