Mergi la conţinutul principal

Echipa şcolii din Stăncuţa a câştigat Cupa Primăverii la rugby tag

la această competiţie amicală au participat cinci echipe • DJST a oferit participanţilor cupe, diplome, medalii şi dulciuri

 

Duminica trecută, la Stăncuţa a avut loc o competiţie de rugby tag la care au participat cinci echipe, trei reprezentând şcolile gimnaziale din Tufeşti, Tudor Vladimirescu şi Stancuţa, celelalte două formaţii fiind reprezentantele liceului “Anghel Saligny” din Brăila.

Turneul a fost câştigat de echipa şcolii din Stăncuţa pregătită de profesorul Costel Bogoi, locul al doilea i-a revenit şcolii “Aurel Horneţ” din Tudor Vladimirescu pregătite de profesorul Florin Giurgiu, iar al treilea formaţiei de la “Anghel Saligny” pregătite de profesoara Georgeta Puşcaşiu.

“A fost un turneu util pentru tinerii rugbyşti, care şi-au verificat astfel stadiul de pregătire şi nivelul de cunoştiinţe inaintea turneelor finale la care sunt calificaţi. La finalul competiţiei, a avut loc şi un joc de pregătire, între echipa şcolii din Stăncuţa şi cea de la Anghel Saligny, mai precis între reprezentantele judeţului Brăila la faza natională a turneelor de rugby tag la ciclul gimnazial şi la cel liceal. Câţiva tineri au demonstrat că au calităţi fizice pentru practicarea rugbyului de performanţă”, a declarat profesorul Dan Niculescu, preşedintele Rugby Club Brăila.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şI Tineret Brăila a oferit participanţilor cupe, diplome, medalii şi dulciuri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro