Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

E prima data cind cistig toate probele in care am luat startul

Inotatoarea Camelia Potec a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca la ultima etapa de Cupa Mondiala, din Brazilia, a cistigat pentru prima data in cariera toate probele la care a luat startul.
"Mi s-a mai intimplat sa iau startul in patru probe, cistigind trei dintre acestea si un loc patru. Dar acum a fost prima data cind am terminat pe primul loc in toate probele la care m-am inscris", a declarat Potec.
Potec considera ca rezultatele obtinute in ultima etapa de Cupa Mondiala, la Belo Horizonte (Brazilia), adica medalii de aur in probele de 200 metri liber, 400 metri liber si 800 metri liber, au ajutat-o sa-si perfectioneze pregatirea. "M-au ajutat enorm la pregatire, pentru ca in concursurile mari, gen Europene sau Mondiale, inot cel mult doua probe la intensitate maxima", a afirmat Camelia Potec.
Medaliata olimpica la JO de la Atena a incheiat sezonul de Cupa Mondiala pe locul 6 in clasamentul general, cu 951 de puncte. "Pentru mine faptul ca am incheiat la Cupa Mondiala pe locul 6, nu inseamna foarte mult. In 2004 am fost pe locul 2 si, sincer, doar primii trei clasati conteaza. La fel ca podiumul la Europene, Mondiale sau Olimpiade", a spus Potec.
Sportiva se afla in Bucuresti, iar in aceasta saptamina isi va sustine lucrarea de licenta. "La finalul saptaminii imi voi sustine lucrarea de licenta la Universitatea Romano-Americana, sectia Turism. Voi avea de invatat serios, dar sper sa ma descurc bine", explica Potec. "Vreau sa-i multumesc mult antrenoarei mele, Doina Sava, pentru ca intelege ce importanta este si scoala pentru mine si a programat doar un antrenament zilnic", a continuat Potec.
Camelia Potec isi va sustine lucrarea de licenta duminica, exact in ziua in care va implini 24 de ani. "N-o sa am timp sa sarbatoresc decit dupa examen, duminica seara, cu familia. Vor veni la Bucuresti si vom petrece impreuna citeva ore, pentru ca de saptamina viitoare reintru in programul normal de pregatire", a declarat inotatorea, care considera ca cel mai frumos cadou ar fi o nota mare la examenul de licenta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii