E oficial: ALDE Brăila are candidaţi aprobaţi la alegerile parlamentare | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

E oficial: ALDE Brăila are candidaţi aprobaţi la alegerile parlamentare

• co-preşedintele ALDE Brăila, Daniela Rădulescu (foto), a afirmat, ieri, că lista cu propuneri înaintată de organizaţie la Bucureşti, a fost validată fără probleme în cadrul Biroului Politic Central de luni • Gheorghi Obreja este pe locul 1 la Cameră, Daniela Rădulescu pe 2, iar la Senat deschide Mihai Ruse • listele vor fi depuse, pe 27 octombrie, la Biroul Electoral Judeţean • şi liberalii brăileni au primit, ieri, ok-ul de la Centru pentru listă

 

Listele cu propunerile ALDE Brăila pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat au fost aprobate, luni, de conducerea centrală. Potrivi co-preşedintelui organizaţiei judeţene, Daniela Rădulescu, acest lucru s-a făcut după o analiză în cadrul Biroului Politic Central a rezultatelor obţinute de filiale la alegerile locale din 5 iunie.

„S-au validat listele. De asta am fost, luni, la Bucureşti la Delegaţia Permanentă şi la Biroul Politic Central. E valabil pentru toate judeţele. Cu această ocazie, ne-a fost transmis şi programul de Guvernare. Lista a fost aprobată în forma în care am propus-o noi la Brăila. În Biroul Permanent s-au discutat listele cu judeţele care au obţinut sub scorul partidului, adică judeţele care au obţinut de la 6,43% în jos la alegerile locale. Iar în Delegaţia Permanentă s-au validat toate listele. Nu au fost probleme. Cred că vom depune listele la Biroul Electoral Judeţean în ultima zi, pe 27 octombrie”, a declarat Rădulescu.

Astfel, la Camera Deputaţilor: pe locul 1 a rămas fostul prefect al judeţului Gheorghi Obreja, pe 2 se află consilierul municipal Daniela Rădulescu, pe 3 Nicolae Pavlovschi (inginer), pe 4 - George Turiac (consilier judeţean şi economist), pe 5 - Lucian Mircea Dudulea (economist, consilier local la Însurăţei), pe 6 - Relu Bogdan (consilier local Chiscani, tehnician cadastru) şi pe 7 - Titel Ionuţ Mihalache (preşedintele organizaţiei municipale de Tineret ALDE Brăila).

La Senat: pe locul 1 a fost confirmat Mihai Ruse (viceprimarul comunei Măxineni, fost primar PSD al localităţii şi ex-director la Camera Agricolă, licenţiat în Ştiinţe Economice şi Administrative), pe 2 - Dănuţ Băncilă (economist), pe poziţia 3 - Mariana Nicolae (preşedintele organizaţiei judeţene de femei ALDE Brăila, asistent medical) şi pe 4 - Gabriel Drăguţ (primarul de la Surdila Găiseanca, electromecanic).

 

Conducerea centrală a PNL a aprobat lista liberalilor brăileni

Contactat telefonic, ieri, de către redactorii „Obiectiv - Vocea Brăilei”, secretarul general al organizaţiei judeţene a PNL, Vasile Cortez a confirmat aprobarea listelor pentru alegerile parlamentare de către conducerea Centrală a partidului. Acesta a afirmat că atât lista cu candidaţi pentru Camera Deputaţilor, cât şi cea pentru Senat a PNL Brăila urmează să fie depuse, astăzi, la Biroul Electoral Judeţean.

„Lista propusă de PNL Brăila este ok, a fost aprobată de conducerea centrală. O să anunţ când depunem listele. Va fi mâine (n.r. - astăzi), dar încă nu ştiu ora”, a declarat Cortez.

În ceea ce priveşte PMP Brăila, preşedintele Marioara Nistor ne-a comunicat că listele organizaţiei judeţene încă sunt în lucru şi că o decizie finală s-ar putea lua în această dimineaţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro