Mergi la conţinutul principal

E groasă rău de tot la fundul lui Titi Sgîrcitu

În urmă cu 10 ani, când şef la Poliţia Brăila era comisarul Cătălin Chivu, Titi Sgârcitu poza în interlopul ăla rasat, cu creier, care e prea deştept ca să ajungă la puşcărie. Astăzi, acelaşi Titi Sgîrcitu a devenit un obişnuit al sejururilor prelungite la mititica. În data de 18 septembrie 2015, adică acum 13 luni, Sgîrcitu era liberat condiţionat din Penitenciarul Focşani, după ce primise o pedeapsă de 4 ani şi 9 luni de închisoare. Titi Sgârcitu a fost pus în libertate înainte de termen (probabil pentru bună purtare după gratii), ceea ce înseamnă că el  a rămas cu coadă, adică cu zile de pedeapsă rămase neexecutate. Acum, după scandalul cu farmacia fostei sale soţii, Titi Sgîrcitu a fost prins într-un dosar de cămătărie, evaziune fiscală, spălare de bani şi şantaj, infracţiuni care îl pot trimite lejer în puşcărie pentru următorii 10 ani. Şi asta pentru că acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat va cântări mult la pedeapsa pe care el o va primi în  acest nou dosar.

Însă, probabil că nu puşcăria îl sperie pe Titi Sgîrcitu, deşi nu e tocmai comod să pierzi ani din viaţă între 4 pereţi, numai în compania bărbaţilor şi a şobolanilor care cică bântuie prin celulele infecte din penitenciarele din România. Cu siguranţă, Titi Sgârcitu este speriat de faptul că procurorii îi vor pune sechestru pe toată averea pe care, vorba aia, el a strâns-o din muncă cinstită şi îl vor lăsa doar cu bani de pâine. Lucrurile nu vor rămâne aşa, cu Sgîrcitu la puşcărie, dar cu banii în conturi şi proprietar pe apartamentele luate cu japca de la cei cărora le-a împrumutat bani cu camătă. Şi asta pentru că, mergând pe firul nenorocirilor făcute de clanul Sgârcitu, procurorii au dat de urma caselor însuşite prin teroare şi a basculantelor de bani proveniţi din infracţiuni.

Cum  ziceam, de data asta veştile nu sunt deloc liniştitoare pentru Titi Sgârcitu. El are coadă de la pedeapsa trecută, başca vin din urmă nişte ani grei de puşcărie, căci numai pentru spălare de bani pedeapsa este de 10 ani de puşcărie. Poate dacă mai era Cătălin Chivu prin poliţie, Sgârcitu avea speranţe să îşi negocieze pedeapsa cu procurorii, turnându-l pe Chivu pentru una-alta. Însă, din câte se vede, Titi Sgîrcitu şi dacă ar vrea să devină sifon oficial al procurorilor, nu ar prea avea pe cine să toarne, ca să îşi scape lui pielea. (Titi DARNICU)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro