Mergi la conţinutul principal

Eşti student? Aplică pentru un job de vară în Germania

• AJOFM anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor studenţilor care doresc să lucreze în domeniul hotelier

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).

La acest program pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară acreditată conform legii, şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Brăila, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605, localitatea Brăila, în vederea înregistrării aplicaţiilor.

Înregistrarea se va desfăşura în perioada 13 ianuarie 2020-14 februarie 2020, în intervalul luni-joi, orele 10.00-15.30 şi vineri, orele 10.00-13.00.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0239/611.386, int.114 sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Brăila>Comunicare>Materiale informative.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro