Mergi la conţinutul principal

Eşti student şi cauţi un job pe perioada verii? Germania are astfel de oferte de muncă

• pentru anul 2018 sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier- gastronomic, fast-food, producţie industrială şi servicii • înscrierile se fac până pe 9 februarie, la consilierul EURES din cadrul AJOFM Brăila

A început perioada de înscriere a studenţilor care doresc să aplice pentru un job de vară în Germania! Studenţii cu domiciliul în judeţul Brăila care doresc să aplice pentru un job în vacanţa de vară a anului 2018 (minim 2 luni) în Germania se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braila .

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.
În acest program pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană.

Termenul limită pentru înregistrare este 9 februarie 2018.

Documentele necesare înregistrării dosarului sunt: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fişa de solicitare - Bewerbung - completată în 2 exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat); adeverinţa de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţa de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat); 3 fotografii tip paşaport; copie permis de conducere (dacă este cazul).
Interviul cu angajatorii germani va fi susţinut prin intermediul programului Skype. Acesta este menit să verifice şi nivelul de cunoaştere a limbii germane.

Toate documentele necesare pentru înscriere, precum şi instrucţiunile de completare a acestora pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul A.J.O.F.M. Brăila, cu sediul în B-dul Dorobanţilor nr. 603-605, biroul 2, parter.

Date de contact ale consilierilor EURES din cadrul agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă se găsesc pe portalul EURES România, la adresa http://eures.anofm.ro, rubrica Contact.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro