Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dupa joc, Rapid are cele mai mari sanse la titlu

Echipa Rapid are cele mai mari sanse la cistigarea titlului in actuala editie a Diviziei A avind in vedere jocul prestat in ultima perioada, a declarat, vineri, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.
"Si Rapid, si Dinamo, si Steaua au sanse la titlu. Campionatul nu este incheiat dupa parerea mea. Dar dupa joc, Rapidul are cele mai mari sanse. Mai ales daca va cistiga in deplasare cu Steaua. Dar va fi dificil. Iar cel mai greu program dintre toate trei il are Dinamo", a explicat Dragomir, mentionind ca Sportul Studentesc poate fi considerata inca de acum revelatia campionatului.
Oficialul LPF a afirmat ca actionarii FC Dinamo ar trebui sa fie cei mai suparati dupa parcusul mai slab din ultima perioada al echipei si nu suporterii.
"Nu pot sa stiu ce se intimpla la Dinamo. Sint suparati suporterii, normal, dar mai suparati ar trebui sa fie cei care baga bani acolo, pentru ca ei sufera. Nu stiu daca si conducatorii sint vinovati de situatia creata. Ei incearca. La fotbal incerci pina nimeresti", a spus presedintele Ligii.
In ceea ce il priveste pe Razvan Lucescu, al carui contract cu FC Rapid expira la sfirsitul sezonului, Dumitru Dragomir a mentionat ca actionarii gruparii din Giulesti ar trebui sa faca totul pentru a-l pastra.
"Razvan va fi unul dintre antrenorii echipelor mari din Europa, o sa vedeti. Cei de la Rapid ar trebui sa faca totul pentru a-l pastra, e o valoare incontestabila", a adaugat Dragomir.
Presedintele LPF este de parere ca Gheorhe Hagi are nevoie de timp pentru a realiza performante cu echipa Poli Timisoara.
"Cred ca va fi un foarte bun antrenor. Dar cere prea mult de la jucatori. Le cere ce-a facut el ca jucator. E greu pentru el acum. E nevoie de timp. Pe Razvan l-au lasat 2-3 ani ca sa lucreze, iar Olaroiu a preluat o echipa lucrata. Singurul e Grigoras care unde se duce face treaba din prima", a mentionat oficialul Ligii.
Dragomir considera ca Hagi nu a gresit prin faptul ca si-a inceput cariera de antrenor la echipa nationala, ci atunci cind a demisionat de la prima reprezentativa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii