Mergi la conţinutul principal

După 12 ani, Britney Spears cere instanţei s-o scoată de sub controlul tatălui

Britney Spears a cerut instanţei să nu-l repună pe tatăl său Jamie în rolul din care i-a controlat în ultimii 12 ani numeroase aspecte din carieră şi viaţă privată, informează BBC.

 

Jamie Spears a fost desemnat tutorele legal al fiicei sale în ultimii 12 ani, din cauza temerilor privind starea ei mintală.

El a renunţat temporar la acest rol în 2019, din cauza unor probleme de sănătate.

O parte din fanii lui Britney cred că vedeta pop a fost obligată să intre în acest aranjament şi desfăşoară o campanie de eliberare #FreeBritney.

 

Ce a declarat Britney Spears

“Britney se opune ferm întoarcerii lui James în rolul de tutore al său”, se arată într-un document depus la o instanţă din California.

Documentul mai arată că Britney a fost de acord cu acest rol, care “a salvat-o de la colaps, exploatare şi faliment”, şi a ajutat-o “să-şi redobândească poziţia de interpret de clasă mondială”.

Cu toate acestea, Britney doreşte ca Jodi Montgomery, managerul ei, care a preluat rolul lui Jamie Spears în 2019, să revină înlocuitorul său permanent la reînnoirea tutelei, pe 22 august.

Avocatul lui Britney Spears a declarat că se aşteapta ca Jamie Spears să conteste decizia de a fi îndepărtat.

Documentul depus în instanţă mai arăta ca Britney nu are planuri să concerteze prea curând. Ultimul ei concert a fost în 2018, înainte să anuleze mai multe spectacole programate pentru 2019 în Las Vegas, din cauza stării de sănătate a tătălui ei.

Tutela sub care a fost plasată Britney se acordă de obicei în cazul persoanelor care nu sunt în măsură să ia decizii, precum pacienţii cu demenţă sau alte boli mintale.

 

Controlul a fost impus în 2008

Britney Spears nu a mai fost stăpână pe deciziile privind cariera şi averea sa începând cu anul 2008, după încheierea unui acord în instanţă. în ultimii 12 ani, tatăl şi avocatul ei au administrat bunurile şi viaţa ei personală, controlând inclusiv persoanele cu care Britney putea lua contact.

Britney Spears a început să se poarte haotic în 2007, la scurt timp după divorţul de Kevin Federline, şi a pierdut şi custodia celor doi copii ai săi (deşi a fost vizitată des). Presupusele ei căderi nervoase au avut loc în public şi a fost internată de mai multe ori în clinici de recuperare.

În cei 12 ani de când s-a aflat sub tutela tatălui său, Britney Spears a lansat trei albume, a susţinut spectacole timp de 2 ani în Las Vegas şi a avut numeroase apariţii TV.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro