Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duminica, la ora 11.00, ultima etapa a returului in Liga Nationala de handbal

Duminica se va derula ultima etapa a returului Ligii nationale feminine de handbal si, daca va reusi sa se impuna in fata Otelului Galati, HC Dunarea va incheia competitia pe locul al saptelea, o pozitie foarte buna pentru o echipa nou promovata care nu a facut transferuri senzationale.
Miercuri, in penultima etapa, formatia braileana, chiar si cu lotul actual, a demonstrat la Rm. Vilcea ca poate juca de la egal la egal cu o echipa care pentru sezonul urmator vizeaza titlul national si participarea in Liga Campionilor. Iar pentru realizarea acestui obiectiv conducerea vilcencelor a transferat deja patru vicecampioane mondiale.
Astazi, elevele profesoarei Alexandrina Soare vor sa dea un ultim spectacol miilor de suporteri braileni care le-au sustinut si au avut incredere in ele. Indiferent de pozitia pe care o ocupa adversara, HC Dunarea va aborda partida la victorie.
"Vrem sa incheiem campionatul cu o victorie, pe care bineinteles ca o vom dedica minunatilor nostri suporteri. Atmosfera este foarte buna si cu sprijinul publicului cred ca vom reusi", a declarat directorul sportiv Teodor Ciochia.
HC Dunarea a facut o partida foarte buna in tur, la Galati si s-a impus cu 22-19. Golurile brailencelor au fost marcate de Marinela Patru 9, Irina Radovici 6, Irina Tomuleanu 4, Liliana Craciun 2, Sanda Asandei.

Ultima etapa programeaza meciurile:
HC Dunarea Braila - Otelul Galati
HCF Piatra Neamt - Rapid Bucuresti
HCM Baia Mare - Astral Posta Cilnau
CSM Sibiu - HC Zalau
CSM Cetate Deva - "U" Jolidon Cluj
HCM Roman - Rulmentul Brasov
Tomis Constanta - Oltchim Rm. Vilcea

Duminica, dimineata vrem sa cistigam ultima "batalie"din acest campionat

La fel ca si inaintea celorlalte partide disputate pe teren propriu, Ionel Antihi face un apel catre iubitorii handbalului din Braila pe care ii roaga sa vina duminica in numar cit mai mare pentru a sustine pe HC Dunarea in disputa cu Otelul.
"Liga Nationala feminina de handbal se va incheia duminica si cred ca pe parcursul campionatului le-am creat multe satisfactii spectatorilor braileni. Ii asteptam si la acest ultim meci, pe care trebuie sa-l cistigam pentru a incheia returul pe locul al saptelea, iar pentru a ne realiza obiectivul avem nevoie si de sprijinul publicului.
Pregatirile pentru sezonul urmator, din punctul nostru de vedere, va incepe imediat. Chiar daca echipa va intra in vacanta, conducerea se va mobiliza in vederea intaririi lotului cu citeva jucatoare valoroase deoarece in campionatul 2006-2007 avem obiective mult mai indraznete", a declarat Ionel Antihi, presedintele Consiliului de Administratie al HC Dunarea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii