Mergi la conţinutul principal

Dumi Gym Ianca a avut sportivi pe podium la naţionalele de culturism

* Dragoş Gheorghe este vicecampion naţional culturism classic

* Georgian Stroe şi Ştefănuţ Neacşu au cucerit medalii de bronz la Sibiu

 

 

 

 

 

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness şi a Cupei Europa, competiţii care au avut loc la Sibiu, reprezentanţii clubului Dumi Gym Ianca au obţinut rezultate foarte bune.

Georgian Stroe a cucerit medalia de bronz la classic psyhique seniori, performanţă realizată şi la games classic budybuilding de Ştefănuţ Neacşu, în întrecerea juniorilor mici.

Însă rezultatul cel mai bun obţinuţ de Dumi Gym Ianca a fost cel al lui Dragoş Gheorghe care a devenit vicecampion naţional la culturism classic, la categoria de vârstă 40-44 ani. Dragoş Gheorghe a concurat şi la Cupa Europa, unde s-a clasat pe poziţia a cincea, la categoria plus 40 de ani.

Tot la naţionalele de la Sibiu, Ionuţ Novac s-a clasat pe locul al patrulea la culturism classic masters, la categoria de vârstă 40-44 ani.

Doi dintre sportivii care puteau cuceri medalii pentru Dumi Gym Ianca, Alexandru Rîpă, dublu campion naţional în 2019 şi 2020, precum şi vicecampionul naţional, Robert Căpăţână, nu au participat la aceste competiţii de la Sibiu.

Cu toate că nu ne-am putut baza pe doi dintre sportivii importanţi ai clubului nostru, nu am venit cu tolba goală de la Sibiu. Am cucerit o medalie de argint şi două de bronz, am mai avut un loc patru care tot atât de bine se putea transforma într-o medalie. Pe ansamblu suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute. Şi de data aceasta, pentru a putea concura la Sibiu, am fost sprijiniţi de primarul oraşului Ianca, George Chiriţă”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, preşedintele clubului Dumi Gym Ianca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu