Mergi la conţinutul principal

Dudulea a fost exclus din CJ Brăila

Independentul Cătălin Dudulea (ex-PER) nu mai este membru al Consiliului Județean Brăila. Decizia a fost luată în cadrul ședinței ordinare de astăzi, 30 aprilie, prin vot secret. Acesta a fost exclus din cadrul CJ Brăila cu 25 de voturi "pentru" și 3 "împotrivă". Potrivit președintelui interimar al județului, Viorel Mortu, Dudulea are, conform legii, 10 zile pentru a contesta hotărârea mini-parlamentului. Tot acesta a precizat că fostul PER-ist a reușit să își motiveze absențele pentru trei luni, însă nu și pe cele făcute de la începutul anului. Consilierul independent Marian Căpățână a solicitat conducerii CJ să verifice dacă Dudulea și-a primit indemnizația în tot acest timp, iar în cazul în care a fost plătit și în lunile când a absentat nemotivat, să i se ceară returnarea banilor. Răspunsul lui Viorel Mortu a fost că cel mai probabil consilierul a primit indemnizația de consilier, dar numai în lunile când a reușit să își motiveze lipsa din plen.
Reamintim că, Dudulea nu a mai participat la lucrările CJ Brăila încă din luna noiembrie 2014. Următorul consilier aflat pe lista AVB este Horia Tănasă, din partea fostului PDL.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu