Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Duș rece pentru Viitorul Ianca

* formația pregătită de Victor Olenic a fost învinsă cu 7-2 la Plopu, de CSM Rm. Sărat * “De când joc fotbal nu am suferit o astfel de umilință într-un meci oficial”, ne-a declarat Cosmin Necoară

 

Viitorul Ianca a suferit cea mai drastică înfrângere într-o partidă oficială de la revenirea în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, a pierdut cu 7-2 partida de pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat. Nu rezultatul în sine reprezintă o surpriză, pentru că orice echipă poate prinde o zi slabă, ci scorul înregistrat. CSM-ul a deschis scorul în minutul 13. Roman a centrat în fața porții din corner, Tîrîlă a recentrat la marginea careului mic și, de la 6 metri, Tigoianu a trimis mingea la colțul lung iar oaspeții conduceau cu 1-0. După numai șapte minute, Roman a șutat din interiorul careului mic și a dublat avantajul echipei din Rm. Sărat: min. 20: 0-2. Viitorul a repus mingea de la centru și imediat putea reduce din diferență dar la centrarea lui Laurențiu Iorga, Marius Coman a șutat pe direcția portarului. Faza imediat următoare s-a derulat cu aceiași jucători, Iorga a centrat în careul advers, Coman a trimis mingea, cu capul, pe lângă poartă.

CSM Rm. Sărat a marcat cel de-al treilea gol în minutul 36, după un contraatac finalizat de Andrei Ignat. Două minute mai târziu, Viitorul a avut din nou o șansă de a marca, dar mingea șutată de Bădilaș, a fost deviată în corner de un jucător al formației vizitatoare. Un alt contraatac rapid al CSM-ului a fost finalizat de Oprea și echipa din Rm. Sărat conducea cu 4-0 în minutul 40, acesta fiind și rezultatul înregistrat la pauză.

La două minute de la reluare, oaspeții au marcat cel de-al cincilea gol prin Mihalache. Viitorul Ianca a reușit să înscrie primul gol în minutul 62. Dima a fost faultat în careul oaspeților iar Cosmin Necoară a transformat penalty-ul acordat echipei gazdă, min. 62: 1-5. Echipa din Ianca a rămas în atac și șapte minute mai târziu, după un corner executat de Dima, Preda a înscris al doilea gol al echipei gazdă. Viitorul a mai avut un penalty neacordat în minutul 74 când Dima a fost faultat în suprafața de pedeapsă dar arbitrul de centru a lăsat jocul să continue. CSM Rm. Sărat s-a desprins la 6-2 în minutul 90 după reușita lui Mihalache iar în primul minut de prelungire al reprizei secunde, tot Mihalache a marcat și a stabilit scorul final, 7-2.

“De când joc fotbal nu am suferit o astfel de umilință într-un meci oficial. Am avut și noi 2-3 ocazii, poate mai puteam primi un penalty, dar CSM Rm. Sărat a meritat victoria. Este o echipă bună. Am făcut foarte multe greșeli personale care s-au transformat în gol. Sper să învățăm din această înfrângere. În pauza de iarnă vom analiza parcursul nostru în campionat și vom căuta să ne întărim pe toate posturile, ca astfel de situații să nu se mai repete”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportive al Viitorului Ianca.

Viitorul Ianca: A. Mihai - Coteț, Preda, Necoară, Bădilaș - Irimia, Araujo, Dima, L. Iorga – Sava, M. Coman. Au mai jucat Stroe, Gorgovan, Băluță și Cristea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii