Mergi la conţinutul principal

DSJ a finalizat sesiunea suplimentara de finantare a proiectelor sportive

In perioada 29-30 octombrie la Directia pentru Sport s-a desfasurat sesiunea suplimentara de finantare publica a proiectelor sportive. La aceasta sesiune si-au depus proiectele patru structuri sportive care au facut cinci propuneri de finantare pentru cele doua programe nationale, "Promovarea sportului de performanta" si "Sportul pentru toti".
La prima categorie au primit aviz favorabil doua proiecte: "Trofeul "Dunarii de jos" si Memorialul "Gheorghe Ola".
Primul este un turneu de sah omologat de federatia de specialitate si se se va organiza in memoria Revolutiei din decembrie 1989. Competitia va fi organizata de clubul "Orizont 64" si la ea vor participa sahisti din Braila si Galati. Suma alocata de catre DSJ este de 1754,2 lei.
Memorialul "Gheorghe Ola" este un campionat de minifotbal rezervat copiilor cu virsta pina la 12 ani si este organizat de catre Asociatia Judeteana de Fotbal. Pentru aceasta actiune DSJ-ul a aprobat 3264, 8 lei.
Pentru programul "Sportul pentru toti" au fost aprobate trei proiecte si anume, Cupa "Fulgi de nea" la volei, Trofeul "Micutul ginditor" turneu de sah pentru copii cu virsta pina in 10 ani si "Olimpiada jocurilor logice" in cadrul careia se vor derula doua competitii, la sah si go. Sumele alocate pentru aceste proiecte sint 1096,6, 1185 si respectiv 956,4 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu